Podjetja

UniCredit je strateški partner za velika, srednja in mednarodna podjetja in partner subjektom javnega sektorja, finančnim institucijam, institucionalnim vlagateljem in investitorjem.

Usmerjeni v dolgoročne odnose, naši svetovalci podjetjem ponujajo prilagojene rešitve na področju financiranja upravljanja z denarnimi sredstvi, investicijskega bančništva in trgovinskega poslovanja.

Mednarodni center
združuje edinstven prodajni pristop, znanje in izkušenost bančnih strokovnjakov za delo z  mednarodnimi podjetji in multinacionalkami, svetovanje v tujih jezikih ter vzdrževanje visokih standardov, ki ste jih kot mednarodna družba vajeni pri čezmejnem poslovanju.

Kot ena izmed vodilnih finančnih institucij v Evropski uniji, vas UniCredit podpre tudi pri dostopanju do evropskih sredstev.


Mednarodni center

UniCredit Mednarodni center je prva vstopna točka za tuja podjetja in multinacionalke v Sloveniji. Profesionalni bančni strokovnjaki, specializirani za delo z mednarodnimi podjetji, svetovanje v več svetovnih jezikih,  individualni prodajni pristop, znanje in izkušnje ter rešitve po meri,  ki so v skladu z  visokimi mednarodni standardi, ustvarjajo edinstveno izkušnjo v domačem in mednarodnem okolju.

Smo vaš bančni kontakt tudi v vseh 17 državah UniCredit skupine. Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo. Veseli bomo sodelovati z vami!


EU skladi

UniCredit Bank je članica ene največjih finančnih skupin v Evropi, UniCredit, kjer vam nudimo močno podporo pri dostopanju do evropskih sredstev.

V okviru Evropskega kompetenčnega centra podjetjem pomagamo pri iskanju primernih razpisov in jim svetujemo ustrezno finančno podporo v obliki sofinanciranja, premostitvenega financiranja ali garancij.Financiramo

Ponujamo financiranje tekočega poslovanja, širitve poslovanja, investicij, izvoza in kreditne linije za posebne namene v povezavi s tujimi finančnimi institucijami. Na voljo so vam tudi strukturirano financiranje, lizing oblike in financiranje s pomočjo evropskih sredstev.

Krediti
Za podjetja, ki potrebujete financiranje tekočega poslovanja in dolgoročno financiranje.
Lizing
Ponujamo vam finančni in poslovni leasing, kot eno izmed možnosti
srednjeročnega in dolgoročnega financiranja.
Trgovinsko financiranje
Spodbujamo rast in razvoj gospodarstva.
EU skladi
Skupaj z vami bomo poiskali učinkovite rešitve za vaše poslovanje in ugodne vire financiranja s pomočjo evropskih skladov.

Upravljamo z denarjem

Vemo, da so nekateri odnosi zapleteni, zato se trudimo, da vaš odnos z Banko ne bi bil eden izmed njih. Za vas smo pripravili enostavne, pregledne, varne produkte in storitve, ki so prilagodljivi vašim potrebam.

Plačilne transakcije
Vse oblike plačilnih transakcij na enem mestu.
Elektronske poti
Lajšajo dnevno upravljanje plačilnega prometa. Spletna banka prihrani čas in denar.
Mednarodne rešitve
Mednarodno upravljanje z denarnimi sredstvi ponuja rešitve, ki zagotovljajo likvidnost vašega podjetja.
Poslovne kartice
Preprost dostop do denarnih sredstev s Poslovno kartico BA Maestro in enostavno plačevanje s Poslovno kartico Visa.

Naložbe in investicije

Na voljo so možnosti za donosnost naložb vašega podjetja, ki bodo oplemenitile presežna sredstva skladno z željami glede ročnosti, donosnosti, prenosljivosti in nagnjenosti k tveganju.

Depoziti
Depoziti so namenjeni vsem pravnim osebam, ki želijo varno in enostavno oplemeniti svoja presežna sredstva.
Skrbništvo
Skrbniške storitve so namenjene domačim investitorjem, ki vlagajo v tuje vrednostne papirje ter tujim investitorjem, ki vlagajo v domače vrednostne papirje.
Vzajemni skladi
Številne priložnosti za oplemenitenje vašega premoženja.
Upravljanje premoženja
Zaupajte svoje naložbene odločitve izkušenim upravljavcem premoženja.

Investicijsko bančništvo

Prek svoje razvejane mreže vam omogočimo dostop do kapitalskih trgov. Naš pristop temelji na tesnem sodelovanju med stranko in specializiranimi produktnimi ekipami sodelavcev.

Zakladniški produkti
Učinkovito obvladujemo tveganja.
Kapitalski trgi
Svetujemo pri transakcijah na kapitalskih in obvezniških trgih.
M&A
Svetujemo pri strateških združitvah in prevzemih.
Mobile Phones
Mobilna banka GO!

Aplikacija je na voljo za posameznike (fizične osebe) in samostojne podjetnike.

ali ali

Tu smo za vas

Kontaktni center
080 88 00
Brezplačni klic
Klic iz tujine
+386 1 5876 930
Za pravne osebe

Tečajna lista za podjetja

AUD
Na tečajno listo