Politika piškotkov za to spletno mesto

Politika piškotkov

Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta.

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno.

Piškotki ne zbirajo in ne vsebujejo osebnih podatkov in informacij, ki bi vas lahko identificirale.


Naše spletno mesto uporablja sledeče piškotke:

Izvor Ime piškotka Namen Trajanje

Lastni piškotek ASPSESSIONxxxx Piškotek se uporablja za normalno delovanje spletne strani (uporabnikova izbira jezika spletne strani) le za čas seje

Google __utma ... __utmz Piškotke nastavi orodje Google Analytics. Omogoča pregled statistike spletnega mesta. do 2 leti

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. 

Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na naši spletni strani

Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na zgornjem delu strani vprašamo za dovoljenje uporabe piškotkov. Če dovoljujete uporabo piškotkov, kliknite na gumb »V REDU« na desni strani. Nastavitev si bomo zapomnili za naslednji obisk.

Vašo odločitev zapišemo v piškotek:

Izvor Ime piškotka Namen Trajanje

lastni cookie_choice vsebuje informacijo o odločitvi uporabnika glede uporabe piškotkov. 1 leto

Nastavitev lahko v nadaljevanju vedno spremenite.

Izklop piškotkov za vse spletne strani

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo