Leasing opreme

Nudimo zanesljivo in prilagodljivo financiranje.

Lizing opreme vašemu podjetju da zagon.

V današnjem poslovnem svetu ima prilagodljivost zelo pomembno vlogo. Sposobnost hitrega odzivanja na tržne spremembe je bistven dejavnik uspešne poslovne strategije.

Prava in zanesljiva rešitev

Če svojega denarja ne želite vezati v proizvodni objekt in stroje, ampak bi ga raje vložili v širitev podjetja, vam lahko pomagamo. Ker je UniCredit Leasing d.o.o. profesionalno, fleksibilno in ustvarjalno lizing podjetje, vam vaše investicijske želje pomagamo uresničiti tako, da vam damo v najem proizvodno opremo in stroje, gradbeno opremo, računalniško opremo, kmetijske stroje in opremo ter medicinske in tehnične inštrumente.

Naše izkušnje in strokovno znanje so trden temelj, ki prinaša prepričljive rezultate.

  • Financiranje iz enega vira
  • Odlično poslovanje z dobavitelji
  • Strankam prirejene finančne rešitve
  • Individualne rešitve za posebne projekte
Ravno to, kar potrebujete

Če svojega denarja ne želite vezati v proizvodni objekt in stroje, ampak bi ga raje vložili v širitev podjetja, vam lahko pomagamo. Lahko vas opremimo s katerokoli vrsto investicijskih sredstev (premičnin): gradbeni stroji, proizvodna oprema za predelavo kovin, lesa ali plastike, proizvodni stroji, transportna oprema in katerakoli druga vrsta opreme, ki jo potrebujete.

Izkoristite maksimalno svoja sredstva

Zanesite se na naše izkušnje in strategije, ki jih oblikujemo po meri strank, in se opremite za uspeh. Lahko vam pomagamo, da bodo vaša sredstva delala vam v prid in vam s tem omogočila fleksibilnost vsak dan poslovanja.

Vas zanima več informacij? Oddajte povpraševanje.

NA POVPRAŠEVANJE

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo