Leasing vozil

Če potrebujete avtomobil ali pa gospodarsko vozilo – imamo pravo rešitev. Pri leasingu avtomobila naši strokovnjaki opravijo za vas vse zamudne postopke. Vsi si želimo biti hitri in mobilni, zato pri nakupu novega avtomobila izkoristite prednosti leasinga.

Tudi vi se lahko brez skrbi pustite zapeljati sodobnemu življenjskemu slogu in naj vam vaš novi avtomobil, ki ste ga kupili na leasing, omogoči popolno neodvisnost in mobilnost.

Izdelajte si informativni izračun

NA IZRAČUN

Oglejte si vozila na dražbi    VOZILA

Ne glede na to, kam si želite – natanko tja vas pripeljemo

Zmogljivost, varčnost, dodatna oprema: ko kupujete nov avtomobil, so vsi ti dejavniki pomembni. Optimalna oblika financiranja je prav tako odločilnega pomena. Nudimo vam rešitve, prirejene vašim željam in primerne za vse modele in vrste vozil – od osebnega avtomobila do gospodarskih vozil.

Lastna uporaba

Če razmišljate o leasingu avtomobila za lastno uporabo, pridite k nam in pripravili vam bomo ugodno ponudbo.

Poslovna uporaba

Podjetjem in podjetnikom nudimo široko paleto možnosti – od posameznega vozila do celotnega voznega parka. Uredimo vam optimalno financiranje in še več – nudimo tudi dodatne storitve, s katerimi vam prihranimo čas in trud.

Kaj je SISBON?

Informacijski sistem bonitet

Slovenski informacijski sistem izmenjave informacij o boniteti strank, ki so fizične osebe.

SISBON je vzpostavljen je z namenom upravljanja s kreditnim tveganjem bank, hranilnic in drugih dajalcev kreditov, za zagotovitev odgovornega kreditiranja in preprečevanja prezadolževanja posameznikov ter jih je dovoljeno uporabljati samo za ta namen. V SISBON se tako zbirajo in obdelujejo podatki, ki se nanašajo na zadolženost posameznikov in njihovo korektnost pri izpolnjevanju pogodbenih obveznosti.

Banka naredi vpogled v osebne podatke komitenta iz sistema SISBON  v naslednjih primerih, povezanih s kreditnimi posli te stranke:

  • Sklepanje novega posla s komitentom.
  • Izterjava zapadlih obveznosti.
  • Reklamacija komitenta.
  • Ažuriranje podatkov komitenta.
  • Sprememba podatkov za posle/matičnih podatkov komitenta.
  • Revizija.

Vpogled v Sisbon se uporablja pri procesu odobravanja financiranja pravni osebi v primeru, ko je porok fizična oseba.

Več informacij: www.sisbon.si

Spinning wheel animation

Loading