Kariera v Banki

Zavedamo se, da so ljudje najpomembnejši vir uspeha. Pomagamo vam najti ravnotežje med življenjskim stilom in kariero.

Pri nas boste imeli priložnost, da razvijete svoje sposobnosti in se osebnostno ter profesionalno razvijate. Sodelavci v naši Banki odlično obvladujemo poslovne izzive, s katerimi se dnevno srečujemo, o čemer pričajo tudi doseženi poslovni rezultati. Okolje, v katerem delujemo, se neprestano razvija, za uspeh moramo imeti pogum za skupno iskanje podjetnih in kreativnih rešitev ter novih načinov dela. Cenimo ljudi, ki so ponosni, da so del našega tima, znajo uživati v svojem delu in predstavljajo vzgled ter inspiracijo ostalim.

Magistrski program New Europe Master v bančništvu in podjetništvu

New Europe Master je magistrski program, ki nudi tehnično in praktično znanje o evropskem bančnem sistemu in odnosih med bankami ter njihovimi poslovnimi partnerji. Program poteka pod okriljem bančne skupine UniCredit in fundacije Cassamarca (Fondazione Cassamarca).

Preberite si več o programu New Europe Master.

Magisterij poslovnih ved (MBA) za področje bančništva za prebivalstvo

UniCredit Retail MBA - mednarodni magisterij poslovnih ved (MBA) za področje bančništva za prebivalstvo v sodelovanju z UniCredit izvaja poslovna šola Alma Graduate School v Bologni. Je edini MBA program, ki se osredotoča na finančno industrijo in poslovanje s prebivalstvom. Namenjen je mladim, ki želijo v bančništvu razviti uspešno kariero na področju poslovanja s prebivalstvom.

Preberite si več o programu UniCredit in Alma Graduate School.

Mednarodni podiplomski program podjetniškega in investicijskega bančništva

Program je strukturiran po modulih in omogoča pridobitev praktičnega znanja s področja podjetniškega in investicijskega bančništva (CIB) v UniCredit.

Preberite več o programu.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo