Začeti na svoje

Pomagali vam bomo pri upravljanju s poslom.

Paket Aktivni Podjetnik

S paketom Podjetnik Aktivni lahko podjetnik, ki je na začetku svoje poslovne poti, do svojega računa dostopa tudi preko elektronske in mobilne banke, kar pripomore k enostavnem in udobnem poslovanju s finančnimi partnerji. Skrb o dodatnih mesečnih stroških je pri paketu odveč, saj so mnoge storitve že vključene v ceno paketa, paketna ponudba pa pomeni tudi občuten prihranek pri bančnem poslovanju v primerjavi s ponudbo storitev izven bančnih paketov.

Več o tem preberite tukaj.

Poslovna VISA kartica

Poslovna plačilna kartica VISA omogoča varno in enostvavno brezgotovinsko plačevanje in tako pogosto predstavlja nepogrešljivi del podjetnikovega življenja. V paketih Podjetnik Dinamični in Napredni jo prejmete prvo leto brez stroškov članarine, pri tem pa uživate številne koristi, ki jih kartica nudi:

  • Ločevanje vaših osebnih financ od financ vašega podjetja, s čimer boste prihranili čas in denar.
  • 30-dnevni brezobrestni odlog plačila obveznosti.
  • Varno in enostavno plačujete v spletnih trgovinah.
  • Uporabna za spletne trgovine prejemanje PayPal plačil.
  • Kartica je zavarovana proti zlorabi, vi pa boste dodatno zavarovani na službeni poti doma in v tujini.

Več o tem preberite tukaj.

POS terminal

Se ukvarjate s prodajo produktov ali storitev? Večina kupcev uporablja za svoje nakupe plačilne kartice namesto gotovine. S POS terminalom boste odgovorili na potrebe svojih strank in jim zagotovili varno, hitro in enostavno plačevanje, vi pa boste prihranili pri stroških poslovanja z gotovino.

Več o tem preberite tukaj.

Banka na daljavo

Uporaba spletnega in mobilnega bančništva vam lajša dnevno opravljanje plačilnega prometa ter prihrani čas in denar. Primerna je posebej za tiste, ki ste velikokrat na poslovni poti, doma ali v tujini, saj omogoča enostavno plačevanje računov, pregled transakcij in mesečnih izpiskov na poslovnem računu ter aktivacijo številnih dodatnih bančnih storitev - kjerkoli, na vseh napravah in brez obiska poslovalnice.

Več o tem preberite tukaj.

Naročite povratni klic

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Please, click the reCAPTCHA checkbox before submit the form.
Spinning wheel animation

Loading