Posodobitev aplikacije Mobilna banka GO! - april 2019

PREVERITE NOVOSTI V NOVI RAZLIČICI APLIKACIJE

Našo mobilno aplikacijo Mobilna banka GO! nenehno razvijamo in izpopolnjujemo, da vam lahko ponudimo aktualne vsebine in najkoristnejše rešitve.

Z vsako novo različico aplikacije si prizadevamo, da vam mobilno bančništvo še olajšamo in poenostavimo vaše finančno poslovanje.


Kaj je novega v aplikaciji Mobilna banka GO!:


Izboljšan proces aktivacije mobilne banke

Aktivacija mobilne banke je še preprostejša. Sedaj lahko aktivacijo mobilne banke v celoti opravite kar v aplikaciji Mobilna banka GO!. Vse, kar potrebujete, je številka vaše Maestro debetne kartice in uporabniško ime za digitalno bančništvo.

Podrobnejša navodila za aktivacijo najdete po kliku na spodnji gumb v dokumentu Aktivacija mobilne banke.


Potisna sporočila ob knjiženih prilivih in odlivih

Bodite na tekočem glede knjiženih prilivov in odlivov na vašem računu. V Nastavitvah v Mobilni banki GO! boste z aktivacijo obvestil o transakcijah na računih prejemali potisna sporočila o knjiženih prilivih in odlivih.

Poljubno si lahko nastavite tudi vsoto, nad katero želite prejemati sporočila. Obvestila o transakcijah na računu je potrebno ročno aktivirati v Nastavitvah, saj se ob posodobitvi aplikacije ne vključijo samodejno.


Samodejni vnos aktivacijske kode na napravah Android

Poenostavili in pohitrili smo proces aktivacije mobilne banke. Pri aktivaciji mobilne banke se na napravah Android aktivacijska koda prebere samodejno. Če pa ste SMS sporočilo z aktivacijsko kodo že prejeli, bo aplikacija aktivacijsko kodo iz sporočila prebrala samodejno.


S plačilom položnice do 40 € nagrade!


Ne le, da je plačilo položnice prek Mobilne banke GO! povsem preprosto in hitro, sedaj se vam to še posebej izplača.


Mesečno bomo izžrebali 25 srečnežev, ki bodo za eno izmed svojih transakcij prejeli do 40 € poplačila položnice na svoj račun.


Vse kar morate storiti je, da svoje položnice plačujete prek Mobilne banke GO! ter se odzovete na sporočilo, ki ga boste prejeli v mobilno banko.*


*Za prejem obvestila o nagradni igri morate imeti urejeno GDPR soglasje. To lahko storite znotraj mobilne banke ali preko spletnega obrazca.


Spinning wheel animation

Loading