Posodobitev aplikacije Mobilna banka GO! - december 2018

PREVERITE NOVOSTI V NOVI RAZLIČICI APLIKACIJE

Našo mobilno aplikacijo Mobilna banka GO! nenehno razvijamo in izpopolnjujemo, da vam lahko ponudimo aktualne vsebine in najkoristnejše rešitve.

Z vsako novo različico aplikacije si prizadevamo, da vam mobilno bančništvo še olajšamo in poenostavimo vaše finančno poslovanje.


Kaj je novega v decembrski posodobitvi aplikacije Mobilna banka GO!:


PDF izvoz plačil

Shranite potrdilo o transakciji kot dokazilo o plačilu ali za boljši pregled nad izdatki. S klikom na posamezno transakcijo lahko sedaj na e-mail pošljete potrdilo o plačilu na transakcijskih, kartičnih in varčevalnih računih.

Preberite več o tem >>

Samodejno shranjevanje prejemnikov

Poenostavite redna plačila s samodejnim shranjevanjem predlog. Ob prvem vpisu podatkov prejemnika, se ti podatki shranijo kot predloga. Tako boste opravljali redna nakazila še hitreje in preprosteje.

Menjava valute pri internem prenosu

Uporabniki z računi v tujih valutah lahko s to posodobitvijo sredstva med svojimi računi prenašate tudi v tujih valutah, po trenutnem veljavnem menjalnem tečaju.

Osvežen videz vstopnega menija

V aplikacijo sedaj vstopate prek osveženega in intuitivnega vstopnega menija.


Izboljšana uporabniška izkušnja

Še prijetnejša uporabniška izkušnja za lastnike telefona iPhone Xs.S plačilom položnice do 40 € nagrade!


Ne le, da je plačilo položnice prek Mobilne banke GO! povsem preprosto in hitro, sedaj se vam to še posebej izplača.


Mesečno bomo izžrebali 25 srečnežev, ki bodo za eno izmed svojih transakcij prejeli do 40 € poplačila položnice na svoj račun.


Vse kar morate storiti je, da svoje položnice plačujete prek Mobilne banke GO! ter se odzovete na sporočilo, ki ga boste prejeli v mobilno banko.*


*Za prejem obvestila o nagradni igri morate imeti urejeno GDPR soglasje. To lahko storite znotraj mobilne banke ali preko spletnega obrazca.


Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo