Posodobitev aplikacije Mobilna banka GO! - december 2018

PREVERITE NOVOSTI V NOVI RAZLIČICI APLIKACIJE

Našo mobilno aplikacijo Mobilna banka GO! nenehno razvijamo in izpopolnjujemo, da vam lahko ponudimo aktualne vsebine in najkoristnejše rešitve.

Z vsako novo različico aplikacije si prizadevamo, da vam mobilno bančništvo še olajšamo in poenostavimo vaše finančno poslovanje.


Kaj je novega v decembrski posodobitvi aplikacije Mobilna banka GO!:


PDF izvoz plačil

Shranite potrdilo o transakciji kot dokazilo o plačilu ali za boljši pregled nad izdatki. S klikom na posamezno transakcijo lahko sedaj na e-mail pošljete potrdilo o plačilu na transakcijskih, kartičnih in varčevalnih računih.

Preberite več o tem >>

Samodejno shranjevanje prejemnikov

Poenostavite redna plačila s samodejnim shranjevanjem predlog. Ob prvem vpisu podatkov prejemnika, se ti podatki shranijo kot predloga. Tako boste opravljali redna nakazila še hitreje in preprosteje.

Menjava valute pri internem prenosu

Uporabniki z računi v tujih valutah lahko s to posodobitvijo sredstva med svojimi računi prenašate tudi v tujih valutah, po trenutnem veljavnem menjalnem tečaju.

Osvežen videz vstopnega menija

V aplikacijo sedaj vstopate prek osveženega in intuitivnega vstopnega menija.


Izboljšana uporabniška izkušnja

Še prijetnejša uporabniška izkušnja za lastnike telefona iPhone Xs.S plačilom položnice do 40 € nagrade!


Ne le, da je plačilo položnice prek Mobilne banke GO! povsem preprosto in hitro, v decembru in januarju se vam to še posebej izplača.


Mesečno bomo izžrebali 25 srečnežev, ki bodo za eno izmed svojih transakcij prejeli do 40 € poplačila položnice na svoj račun.


Vse kar morate storiti je, da svoje položnice plačujete prek Mobilne banke GO! ter se odzovete na sporočilo, ki ga boste prejeli v mobilno banko.*


*Za prejem obvestila o nagradni igri morate imeti urejeno GDPR soglasje. To lahko storite znotraj mobilne banke ali preko spletnega obrazca.


Spinning wheel animation

Loading