UniCredit Leasing

Nudimo zanesljivo in prilagodljivo financiranje.

V poslovnem svetu velja, da je čas denar.

Če potrebujete avtomobil ali pa gospodarsko vozilo – imamo pravo rešitev. Pri lizingu avtomobila naši strokovnjaki opravijo za vas vse zamudne postopke. Vsi si želimo biti hitri in mobilni, zato pri nakupu novega avtomobila izkoristite prednosti lizinga.Tudi vi se lahko brez skrbi pustite zapeljati sodobnemu življenjskemu slogu in naj vam vaš novi avtomobil, ki ste ga kupili na lizing, omogoči popolno neodvisnost in mobilnost. UniCredit Leasing – vaš idealen partner za uspešne projekte.

Ne glede na to, kam si želite – natanko tja vas pripeljemo

Zmogljivost, varčnost, dodatna oprema: ko kupujete nov avtomobil, so vsi ti dejavniki pomembni. Optimalna oblika financiranja je prav tako odločilnega pomena. Nudimo vam rešitve, prirejene vašim željam in primerne za vse modele in vrste vozil – od osebnega avtomobila do gospodarskih vozil.

Lastna uporaba

Če razmišljate o lizingu avtomobila za lastno uporabo, pridite k nam in si oglejte privlačno ponudbo vozil.

Poslovna uporaba

Podjetjem in podjetnikom nudimo široko paleto možnosti – od posameznega vozila do celotnega voznega parka. Uredimo vam optimalno financiranje in še več – nudimo tudi dodatne storitve, s katerimi vam prihranimo čas in trud.

Kaj je Sisbon

Informacijski sistem bonitet

Slovenski informacijski sistem izmenjave informacij o boniteti strank, ki so fizične osebe.

SISBON je vzpostavljen je z namenom upravljanja s kreditnim tveganjem bank, hranilnic in drugih dajalcev kreditov, za zagotovitev odgovornega kreditiranja in preprečevanja prezadolževanja posameznikov ter jih je dovoljeno uporabljati samo za ta namen. V SISBON se tako zbirajo in obdelujejo podatki, ki se nanašajo na zadolženost posameznikov in njihovo korektnost pri izpolnjevanju pogodbenih obveznosti.

Banka naredi vpogled v osebne podatke komitenta iz sistema SISBON  v naslednjih primerih, povezanih s kreditnimi posli te stranke:

 • Sklepanje novega posla s komitentom.
 • Izterjava zapadlih obveznosti.
 • Reklamacija komitenta.
 • Ažuriranje podatkov komitenta.
 • Sprememba podatkov za posle/matičnih podatkov komitenta.
 • Revizija.

Vpogled v Sisbon se uporablja pri procesu odobravanja financiranja pravni osebi v primeru, ko je porok fizična oseba.

Več informacij: www.sisbon.si

Lizing opreme vašemu podjetju da zagon.

V današnjem poslovnem svetu ima prilagodljivost zelo pomembno vlogo. Sposobnost hitrega odzivanja na tržne spremembe je bistven dejavnik uspešne poslovne strategije.

Podpiramo vaše zamisli!

Prava in zanesljiva rešitev

Če svojega denarja ne želite vezati v proizvodni objekt in stroje, ampak bi ga raje vložili v širitev podjetja, vam lahko pomagamo. Ker je UniCredit Leasing d.o.o. profesionalno, fleksibilno in ustvarjalno lizing podjetje, vam vaše investicijske želje pomagamo uresničiti tako, da vam damo v najem proizvodno opremo in stroje, gradbeno opremo, računalniško opremo, kmetijske stroje in opremo ter medicinske in tehnične inštrumente.

Naše izkušnje in strokovno znanje so trden temelj, ki prinaša prepričljive rezultate.

 • Financiranje iz enega vira
 • Odlično poslovanje z dobavitelji
 • Strankam prirejene finančne rešitve
 • Individualne rešitve za posebne projekte
 • Zavarovanje po meri vaše opreme

Ravno to, kar potrebujete

Če svojega denarja ne želite vezati v proizvodni objekt in stroje, ampak bi ga raje vložili v širitev podjetja, vam lahko pomagamo. Lahko vas opremimo s katerokoli vrsto investicijskih sredstev (premičnin): gradbeni stroji, proizvodna oprema za predelavo kovin, lesa ali plastike, proizvodni stroji, transportna oprema in katerakoli druga vrsta opreme, ki jo potrebujete.

Izkoristite maksimalno svoja sredstva

Zanesite se na naše izkušnje in strategije, ki jih oblikujemo po meri strank, in se opremite za uspeh. Lahko vam pomagamo, da bodo vaša sredstva delala vam v prid in vam s tem omogočila fleksibilnost vsak dan poslovanja.

Želite kupiti poslovne prostore, proizvodni objekt ali trgovski center?

Dandanes se vse več dejavnosti opira na lizing nepremičnin, ki predstavlja sodoben način pridobitve in uporabe nepremičnin.

 • Za vas kupimo želeno nepremičnino in vam jo damo v najem.
 • Vašo nepremičnino odkupimo in vam jo damo nazaj v najem.
 • Lizing, ki je prilagojen vašim potrebam.

Pri vaši odločitvi vam bomo stali ob strani, od zamisli vse do zaključka. Poleg tega boste lahko izkoristili prednosti naše strokovnosti in dolgoletnih izkušenj.

Želite prodreti na trg z izdelki visoke kakovosti?

Svojim strankam ponudite svoje izdelke, obenem pa jim priskrbite tudi finančna sredstva, ki jih potrebujejo za nakup. Ko jim pomagate pri nakupu vaših izdelkov, sočasno povečate svoj promet in razširite ponudbo storitev. Vi se s svojo stranko dogovorite o podrobnostih glede izdelka, mi pa medtem uredimo finančno plat posla. Kot naš partner v vendor (dobaviteljskem) lizingu se lahko hitreje odzovete na tržne spremembe.

Postavite svoje stranke v središče prodajnih aktivnosti, zagotovite si konkurenčno prednost in povečajte svoj krog strank.

Zaloga na dražbi vozil in druge opreme Kaj je naprodaj

Za stranke UniCredit Leasing d.o.o. LOGIRAJ SE IN PREGLEJ PLAČILA

Naročite povratni klic

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Mobile Phones
Mobilna banka GO!

Aplikacija za telefone z operacijskimi sistemi Android (od ver. 2.2 naprej), iOS (od ver. 4.3 naprej) in WindowsPhone (ver. 8.0 in naprej).

ali ali

Tu smo za vas

Kontaktni center
080 88 00
Brezplačni klic
Klic iz tujine
+386 1 5876 777
+386 1 5876 930 – pravne osebe

Tečajna lista za posameznike

AUD
Na tečajno listo
Spinning wheel animation

Loading