Brezskrbna

prihodnost.

FLEKSI DEPOZIT DO 1,25% LETNO

  • 1,25 % ob odprtju bančnega paketa prek spleta

  • 1,10 % ob odprtju bančnega paketa v poslovalnici

Izračun depozita

Želim vezati za .
Posredujte mi trenutno najboljšo ponudbo.


Double click to edit calculator result component

12-mesečni Fleksi depozit je depozit z dvema avtomatskima podaljšavama, z vnaprej znano 3 letno dobo dospelosti depozita ter fiksno obrestno mero. Do vezanih sredstev lahko dostopate brez stroškov predčasne prekinitve depozita, pred vsakokratnim ponovnim avtomatskim podaljšanjem depozita.

Posebna ponudba Fleksi depozita po 1,25% letni obrestni meri je na voljo le novim strankam, ki odprejo račun preko spleta. Poleg posebne depozitne ponudbe boste s spletnim odprtjem računa deležni tudi drugih ugodnosti.

Kako do Fleksi depozita z 1,25% letno obrestno mero?

Korak 1

Odprite osebni bančni paket.

Korak 2

Na novi transakcijski račun nakažite sredstva za vezavo depozita*.

Korak 3

Po prejemu ponudbe v Online banki, lahko sklenete depozit po ekskluzivni obrestni meri v Online banki ali poslovalnici.

*Depozit v vrednosti do 15.000 € lahko sklenete takoj. Če bi želeli deponirati denarna sredstva, ki presegajo 15.000,00 EUR morate predhodno obiskati bančnega svetovalca v poslovalnici UniCredit Bank. Veljavna zakonodaja namreč video identifikacije oziroma osebne identifikacije na daljavo, ki je bila uporabljena ob odprtju vašega transakcijskega računa ne obravnava enakovredno tisti, ki jo opravimo v poslovalnici banke, zato je potrebno za izvajanje transakcij, ki presegajo omenjeni znesek opraviti osebno identifikacijo v poslovalnici banke. Po opravljeni osebni identifikaciji bo nadaljnje poslovanje na vašem bančnem računu, vključno s sklepanjem depozitov v Online Banki potekalo brez omejitve.

**Posebna letna obrestna mera 1,25% za 12-mesečni Fleksi depozit velja do preklica za nove stranke, ki bodo odprle osebni bančni paket prek spletne strani epristop.unicreditbank.si in sklenile nov depozit v znesku med 500 in 100.000 evrov.

Želim odpreti osebni bančni paket prek spleta in skleniti 12-mesečni Fleksi depozit po 1,25% letni obrestni meri Spletno odprtje bančnega računa

Zanima me ostala ponudba depozitov Ostala ponudba

Izračun je informativen

Izračun je izključno informativne narave in ne predstavlja pravno zavezujoče ponudbe ali kakršnekoli poslovne zaveze za Banko.

Spinning wheel animation

Loading