Celovito upravljanje

vašega premoženja

Privatno bančništvo

Več

Privatno bančništvo

Pri nas lahko uživate prednosti osebnega pristopa, strokovnega svetovanja in dostopa do široke palete finančnih rešitev.

Dobrodošli v privatnem bančništvu Unicredit Bank.

V privatnem bančništvu Unicredit Bank uporabljamo vsa naša znanja in sposobnosti za doseganje zastavljenih ciljev. Naše glavno vodilo je transparentnost, saj lahko le jasne in razumljive naložbene možnosti uživajo vaše zaupanje.

Skupaj z vami razvijamo dolgoročno in celovito strategijo za vaše premoženje, pri čemer ga ustrezno razpršimo ter skrbimo za pravo razmerje med priložnostmi in tveganji.

Najboljša osnova za zagotavljanje primernega svetovanja so naši izkušeni vrhunsko usposobljeni privatni bančniki in certificirani strokovnjaki iz vse Evrope, ki ki vsakodnevno analizirajo več kot 50 notranjih in zunanjih finančnih virov, kot so tržni podatki, globalne raziskave in poslovni trendi.

Dovolite času, da dela v vašo korist.

Kdo so naši privatni bančniki

Privatno bančništvo UniCredit Bank predstavljajo izkušeni, vrhunsko usposobljeni privatni bančniki in certificirani strokovnjaki. To nam omogoča, da se osebno posvetimo tistemu, kar vam in nam resnično veliko pomeni − vašemu premoženju in vašemu zaupanju. Prizadevamo si ohraniti realne vrednosti vašega premoženja in oplemenititi sredstva, ki ste nam jih zaupali.

Kontaktirajte privatnega bančnika in se naročite na sestanek:

+386 1 5876 470

+386 1 5876 446

 

Storitve

Bančne storitve

  • Bančni račun
  • Plačilna kartica
  • Poleg debetne kartice Maestro vam v UniCredit Bank ponujamo tudi plačilno kreditno kartico MasterCard in plačilno-kreditno kartico VISA
  • Bančni depoziti in bančna varčevanja
  • Krediti in limiti

 

Investiranje

 

Zgodovina

S svojim znanjem ter dolgoletnimi izkušnjami se osredotočamo na potrebe premožnejših strank. Skupina UniCredit ima že od nekdaj bogato tradicijo v Evropi, saj njeni začetki segajo v 15. stoletje.

  • Leta 1991 je UniCredit Bank v Sloveniji postala del zgodovine, ko sta avstrijska Länder Bank in Slovenijales d.d. Ljubljana ustanovili mešano družbo Länder Bank d.d. Ljubljana, ki je 1992 postala Bank Austria. 
  • Leta 1998 je prišlo do združitve Bank Austria in Creditanstalt, združena banka pa se je leta 2007 preimenovala v UniCredit Banka Slovenija d.d. 
  • V naše poslovanje vključujemo vrednote skupine UniCredit, ki predstavljajo dragoceno osnovo našega delovanja ter vašega zaupanja. Več kot 200.000 strank Privatnega bančništva skupine UniCredit iz vse Evrope zaupa našemu strokovnemu znanju in izkušnjam.

Globalna naložbena strategija

Naša odgovornost je, da vam zagotovimo neodvisen pogled na trge in v naložbene razrede.

Izkušeni strokovnjaki za naložbe, ki so zavezani razvoju GIS naložbenih strategij Privatnega bančništva UniCredit vsakodnevno analizirajo več kot 50 notranjih in zunanjih finančnih virov, kot so tržni podatki, globalne raziskave in poslovni trendi in vsak mesec določijo optimalno razporeditev sredstev.

Logika

Logika osrednjega in satelitskega dela naložbe. Cilj osrednjega dela naložb je zagotoviti stabilno rast skozi daljše obdobje, satelitski del pa temelji na tržnih priložnostih, katerih cilj so višji donosi.

Strategija

Strategija, prilagojena vašim potrebam. V Privatnem bančništvu UniCredit Bank želimo vaše premoženje oplemenititi. Pri tem se osredotočamo na vaše želje in potrebe.

Razporeditev sredstev

Pozornost posvečamo tako procesu razporeditve sredstev kot tudi upravljanju s tveganji. Pri tem upoštevamo vaše individualne cilje ter preference glede izpostavljenosti tveganju in časovnega horizonta.

Pregledna poročila

Da bi vam pomagali pri sprejemanju boljših finančnih odločitev, analiziramo vsa finančna sredstva v vašem portfelju in v tem kontekstu izpostavimo prednosti in slabosti celotnega portfelja. Prizadevamo si za visoko stopnjo preglednosti v pripravljenih poročilih.

Spremljanje tveganja

Naši privatni bančniki vas obveščajo o razporeditvi vašega premoženja in se po potrebi z vami pogovorijo, kako prilagoditi tveganja. Redno uravnoteženje portfelja je bistvenega pomena za ohranjanje sprejemljive ravni tveganja.

Vzajemni skladi

Obstaja veliko upraviteljev in skupin skladov, v katere lahko vlagate, a vprašanje je, katerim lahko zaupate.

V Privatnem bančništvu UniCredit Bank dolgoročno sodelujemo s skrbno izbranim partnerjem, investicijsko družbo Amundi.

Volatilnost: dobra priložnost za nakup ali prodajo?

Volatilnost je v svetu finananc pogosto pojem, ki ga lahko definiramo kot statistično mero nihanja cene določenega vrednostnega papirja ali indexa.


Fiksen donos. Je to sploh mogoče?

Vsak konservativen vlagatelj ima željo po fiksnem donosu, ki je povsem neodvisen od tveganja.


So delniški trgi res tako kompleksni?

Skoraj vsak dan lahko v medijih zasledimo novice z borze in v želji, da bi jih lažje razumeli, bomo v članku razložili osnovne pojme za razumevanje delniških trgov.

Naročite povratni klic privatnega bančnika

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo