Nikoli ni prepozno za naložbo v vzajemne sklade

Vzajemni skladi so najboljša oblika dolgoročne naložbe. Niso igra na kratek rok, ampak tek na dolge proge, saj je priporočeno obdobje investiranja daljše od petih let.

Ne zamudite posebne spomladanske ponudbe!
100% popust na vstopno provizijo

Samo do 30. junija 2016 vam v UniCredit Bank ponujamo vplačilo brez stroška vstopne provizije.
PRENESITE IN NATISNITE SPODNJI KUPON ter ga prinesite s seboj v katerokoli poslovalnico UniCredit Bank. Le s kuponom boste prosti plačila vstopne provizije ob vplačilu v vzajemni sklad Pioneer Funds.

Tek na dolge proge

Vzajemni skladi so dostopni vsakomur, saj minimalno mesečno vplačilo v sklad znaša 25 EUR, kar lahko pomeni udeležbo na kapitalskih trgih in lastništvo več 10 kapitalskih naložb.

Želim se pogovoriti o naložbi Zanima me

Tukaj prenesete svoj kupon

S kuponom boste v poslovalnici UniCredit Bank unovčili svoj popust...

KUPON_PIONEER_A4_JUNIJ_2016 PDF 395kB PRENESI KUPON

Vzajemne sklade Pioneer Funds upravlja družba z najdaljšo tradicijo na področju vzajemnih skladov. Strokovnjaki družbe za upravljanje Pioneer Investments se zavedajo, da morajo biti pri svojih odločitvah odgovorni. Odgovorni do vzajemnih skladov, katerih premoženje upravljajo, predvsem pa do vsakega vlagatelja, ki jim zaupa svoje prihranke. In temu načelu sledijo že 87 let!

PRAVNO OBVESTILO

Investicijske sklade Pineer Funds upravlja družba Pioneer Asset Management S.A. Luxembourg. Trženje, distribucijo in vplačila v sklade omenjene družbe opravlja UniCredit Banka Slovenija d.d. Investicijski skladi niso bančni produkt in niso vključeni v sistem zajamčenih vlog, ki velja za depozite. Banka ne jamči za donosnost naložbe v sklade. Investiranje v investicijski sklad je tvegano, pri čemer investitor prevzema tveganje izgube glavnice. Realizirani pretekli donosi niso zagotovilo za donose v prihodnosti. Zaradi gibanj tečajev vrednostnih papirjev obstaja možnost, da vlagatelj v obdobju varčevanja ne dobi povrnjenih vseh sredstev, vloženih v investicijski sklad. Tekoči podatki o gibanju vrednosti točke posameznega sklada so dnevno objavljeni na spletni strani www.unicreditbank.si. Prospekt investicijskega sklada z vključenimi pravili upravljanja, ključni podatki za vlagatelje, dodatek za vlagatelje v Republiki Sloveniji ter zadnje objavljeno letno in polletno poročilo so brezplačno dostopni na spletni strani in poslovnih enotah UniCredit Banka Slovenija d.d. Vstopna provizija je odvisna od posameznega sklada in znaša od 0,5% do 5% vplačanega zneska. Izstopne provizije ni. Upravljalska provizija znaša na letnem nivoju največ 2%.

Naročite povratni klic

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Please, click the reCAPTCHA checkbox before submit the form.
Spinning wheel animation

Loading