Potrjena okužba oseb, zaposlenih na sedežu UniCredit Bank v Ljubljani

Zdravje in dobro počutje zaposlenih in strank ostajata ključni prioriteti UniCredit Banka Slovenija d.d. (v nadaljevanju: UniCredit Bank).

UniCredit Bank z obžalovanjem sporoča, da so bile tri osebe, zaposlene na sedežu UniCredit Bank na Šmartinski cesti 140 v Ljubljani, pozitivne na testu za virus COVID-19. Zaposlene osebe so v samoizolaciji, z njimi pa smo v stalnem stiku, da bi lahko zagotovili vso potrebno podporo in jim hkrati želimo čim hitrejše okrevanje.

Preventivno smo temeljito očistili in razkužili relevantne pisarniške prostore. Prav tako smo bili v kontaktu z vsemi zaposlenimi, ki bi v zadnjem času lahko bili v stiku z okuženimi zaposlenimi osebami in izvedli vse postopke, zahtevane s strani NIJZ. Zaposlene osebe niso bile v tesnem ali nedavnem kontaktu s strankami.
 
V UniCredit Bank že imamo implementirane sledeče preventivne ukrepe:

  • aktivirali smo vse ustrezne zdravstvene in varnostne protokole,
  • zaposlene spodbujamo k uporabi dogovorjenih alternativnih rešitev opravljanja svojega dela, kot je recimo delo na daljavo,
  • poslovna potovanja so omejena le na nujne poti, uvedli smo prepoved službenih potovanj na območja s povečanim nivojem tveganosti.

 
UniCredit Bank bo še naprej aktivno spremljala razmere, vedno delovala v najboljšem interesu vseh deležnikov in se ravnala po načelu: Naredi, kar je prav!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo