Potrjena okužba osebe, zaposlene v poslovni enoti UniCredit Bank v Ljubljani

Zdravje in dobro počutje zaposlenih in strank ostajata ključni prioriteti UniCredit Banka Slovenija d.d. (v nadaljevanju: UniCredit Bank).

UniCredit Bank z obžalovanjem sporoča, je bila oseba, zaposlena v poslovni enoti UniCredit Bank na Tržaški cesti v Ljubljani, pozitivna na testu za virus COVID-19. Zaposlena oseba je od 20. julija 2020 v samoizolaciji. UniCredit Bank je z zaposleno osebo v stalnem stiku, da bi lahko zagotovila vso potrebno podporo in ji hkrati želimo čim hitrejše okrevanje.

Poslovno enoto UniCredit Bank v Ljubljani na Tržaški cesti smo zaprli, globinsko očistili in razkužili vse prostore. Poslovalnica bo do nadaljnjega ostala zaprta. Sprejeli smo tudi vse potrebne ukrepe, skladno z navodili in usmeritvami pristojnih zdravstvenih inštitucij.

Če se obisku poslovne enote ne morete izogniti, ste dobrodošli v ostalih poslovalnicah UniCredit Bank. V pomoč vam je lahko iskalnik poslovnih enot, ki se nahaja na spletni strani Banke https://www.unicreditbank.si/si/poslovalnice-in-bankomati.html ter v aplikaciji Mobilna banka GO!, kjer se nahajajo lokacije in odpiralni časi vseh poslovalnic.

Vse zaposlene, ki so bili morda v tesnem ali nedavnem stiku z okuženo osebo, smo že obvestili in jim svetovali, naj ostanejo v 14-dnevni samo-izolaciji in upoštevajo navodila zdravstvenih organizacij. Zaposlena oseba ni bila v tesnem ali nedavnem kontaktu s strankami.

V UniCredit Bank že imamo implementirane sledeče preventivne ukrepe:

  • aktivirali smo vse ustrezne zdravstvene in varnostne protokole,
  • zaposlene spodbujamo k uporabi dogovorjenih alternativnih rešitev opravljanja svojega dela, kot je recimo delo na daljavo,
  • poslovna potovanja so omejena le na nujne poti, uvedli smo prepoved službenih potovanj na območja s povečanim nivojem tveganosti.

UniCredit Bank si aktivno prizadeva zagotoviti dostop do celotne ponudbe bančnih produktov in storitev tudi prek alternativnih kanalov. Stranke UniCredit Bank lahko pridobijo vse potrebne informacije o produktih in storitvah ter izvajajo vse ključne aktivnosti bančnega poslovanja na preprost, hiter in varen način z uporabo naših digitalnih kanalov: internetnega in mobilnega bančništva ter bankomatov.

UniCredit Banka bo še naprej aktivno spremljala razmere, vedno delovala v najboljšem interesu vseh deležnikov in se ravnala po načelu: Naredi, kar je prav!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo