Mednarodna mreža

Smo članica skupine UniCredit. S tem, ko se nam pridružite, postanete tudi stranka vodilnega ponudnika privatnega bančništva v Evropi.

Dostop do mednarodne partnerske mreže. Z dostopom do naše mednarodne partnerske mreže in strokovnjakov z različnih področij boste pri nas prejeli več kot le privatno bančništvo.

Za vaše premoženje je najpomembnejše varno okolje

Geografska razpršenost in visoka raven storitev sta pomembna dejavnika, ki prispevata k varnosti vašega premoženja. Kot mednarodna bančna skupina smo kompetenten partner našim strankam Privatnega bančništva v celotni Srednji in Vzhodni Evropi. Prisotnost v 20 državah nam omogoča, da vam lahko tudi na drugih lokacijah v Evropi ponudimo po meri izdelane rešitve. Na avstrijskem finančnem trgu vam je denimo na voljo celoten portfelj produktov in storitev banke Schoellerbank, ki je zasedla prvo mesto in je bila imenovana za najboljšo privatno banko* tako v Avstriji kot na celotnem nemško govorečem področju. Kot ena izmed najbolj tradicionalnih avstrijskih privatnih bank uživa Schoellerbank visok ugled. Ko gre za varnost in rast premoženja, premožni posamezniki in podjetja, že vse od ustanovitve leta 1833, zaupajo kompetentnosti in storitvam Schoellerbank.

Naročite povratni klic privatnega bančnika

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Please, click the reCAPTCHA checkbox before submit the form.
Spinning wheel animation

Loading