Nagrade

Nagrade, ki so jih v preteklih letih prejeli naši privatni bančniki.

V letu 2015

V letu 2015 je UniCredit Banka Slovenija d.d. kot celota prejela nagrado revije Euromoney za najboljšo banko v Sloveniji.

V letu 2012

V letu 2012 je UniCredit Banka Slovenija d.d. prejela priznanje za zagotavljanje najboljše storitve privatnega bančništva v Sloveniji, ki ga podeljuje revija Euromoney. Ta vsakoletna raziskava bančnih storitev je narejena na podlagi kvalitativnega in kvantitativnega pregled ponudbe posameznih bank po regijah in območjih, na katerih delujejo. Vprašalnik so izpolnjevale vse banke, ki se ukvarjajo s privatnim bančništvom, podale pa so mnenje o tem, katere konkurenčne banke so najboljše na tem področju (privatnega bančništva) v posamezni državi. Prva nagrada najbolj prestižne tovrstne raziskave za banko prejemnico resnično pomeni potrditev odličnosti njene ponudbe privatnega bančništva.

V letu 2010

V tržni raziskavi, ki jo vsako leto izvaja ugledna britanska finančna revija Euromoney, so sodelovali številni strokovnjaki iz 256 bank. V omenjeni raziskavi je bila leta 2010 UniCredit Banka ocenjena za najboljšo banko na področju privatnega bančništva. Po mnenju strokovnjakov ponuja najboljšo celotno storitev v državah srednje in vzhodne Evrope. Za svojo uspešnost in odličnost v privatnem bančništvu so poleg UniCredit Banke priznani tudi njeni partnerji.

Naročite povratni klic

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Please, click the reCAPTCHA checkbox before submit the form.
Spinning wheel animation

Loading