Kdo smo in kakšne so naše vrednote

Ljudje rastemo s svojimi odgovornostmi, kot banka tudi mi rastemo s svojimi.

Odgovornosti, ki nam jih zaupate vi, so za nas pravi izziv, saj vključujejo vaše premoženje. Dovolite času, da dela v vašo korist.

Naš skupen cilj

Prizadevamo si, da bo vaše premoženje stabilno in varno, dolgoročno pa ga želimo tudi oplemenititi. V Privatnem bančništvu UniCredit Bank uporabljamo vsa naša znanja in sposobnosti za dosego tega cilja.

Naše glavno vodilo

Naše glavno vodilo je transparentnost, saj lahko le jasne in razumljive naložbene možnosti uživajo vaše zaupanje. Skupaj z vami razvijamo dolgoročno in celovito strategijo za vaše premoženje, pri čemer ga ustrezno razpršimo ter skrbimo za pravo razmerje med priložnostmi in tveganji. Rezultat so jasne rešitve, ki so usmerjene k uresničevanju vaših življenjskih ciljev.

Odkrit pogovor

Najboljša osnova za zagotavljanje primernega svetovanja je odkrit in odprt pogovor. Zato analiziramo in sledimo vaši finančni situaciji, stalno usklajujemo naše naložbene predloge z vašimi interesi ter jih prilagajamo tržnim razmeram.

Med najbolj tipičnimi storitvami in produkti

 • Finančno načrtovanje.
 • Upravljanje portfeljev.
 • Naložbeno svetovanje.
 • Dostop do "best in class" skladov.
 • Upravljanje s tveganji.
 • Optimizacija premoženja in davkov.
 • Planiranje likvidnosti in financiranje.
 • Svetovanje pri dedovanju in zapuščini.
 • Posredovanje pri nakupu zlata in diamantov.
 • Vabila na posebne dogodke in prireditve.

Naši privatni bančniki

Privatno bančništvo UniCredit Bank predstavljajo izkušeni, vrhunsko usposobljeni privatni bančniki in certificirani strokovnjaki. To nam omogoča, da se osebno posvetimo tistemu, kar vam in nam resnično veliko pomeni − vašemu premoženju in vašemu zaupanju. Prizadevamo si ohraniti realne vrednosti vašega premoženja in oplemenititi sredstva, ki ste nam jih zaupali.

Naša zgodovina je vaša prednost. Privatno bančništvo skupine UniCredit predstavlja eno najstarejših in najširše prepletenih mrež privatnega bančništva v Evropi.

Zgodovina in vrednote

S svojim znanjem ter dolgoletnimi izkušnjami se osredotočamo na potrebe premožnejših strank. Skupina UniCredit ima že od nekdaj bogato tradicijo v Evropi, saj njeni začetki segajo v 15. stoletje.

 • Leta 1991 je UniCredit Bank v Sloveniji postala del zgodovine, ko sta avstrijska Länder Bank in Slovenijales d.d. Ljubljana ustanovili mešano družbo Länder Bank d.d. Ljubljana, ki je 1992 postala Bank Austria.
 • Leta 1998 je prišlo do združitve Bank Austria in Creditanstalt, združena banka pa se je leta 2007 preimenovala v UniCredit Banka Slovenija d.d.
 • V naše poslovanje vključujemo vrednote skupine UniCredit, ki predstavljajo dragoceno osnovo našega delovanja ter vašega zaupanja. Več kot 200.000 strank Privatnega bančništva skupine UniCredit iz vse Evrope zaupa našemu strokovnemu znanju in izkušnjam.

Poleg spremenljivega gospodarskega okolja, lahko vsak življenjski korak (poroka, ločitev, nakup in prodaja nepremičnine ali podjetja) močno vpliva na vrednost kapitala.

Zakaj privatni bančnik

 • Privatni bančnik analizira posameznikovo finančno stanje ter skladno s toleranco do tveganja in časnim horizontom pripravi plan za doseganje ciljev ter predlaga razporeditev, ki zavaruje premoženje pred različnimi tveganji.
 • Privatni bančnik pregleduje in spremlja s stranko dogovorjeno naložbeno strategijo ter redno poroča o ugotovitvah, v primeru sprememb v prihodnosti pa predlaga nove rešitve.

Naročite povratni klic privatnega bančnika

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Mobile Phones
Mobilna banka GO!
Aplikacija za telefone z operacijskimi sistemi Android (od ver. 2.2 naprej), iOS (od ver. 4.3 naprej) in WindowsPhone (ver. 8.0 in naprej).
ali ali
Spinning wheel animation

Loading