Sodelovanje pri evropskih garancijskih shemah

Skupaj z vami bomo poiskali učinkovite rešitve za vaše poslovanje in ugodne vire financiranja s pomočjo evropskih garancijskih shem.

V sodelovanju z Evropskim investicijskim skladom v UniCredit Bank ponujamo kredite, zavarovane z InnovFin SME garancijo. Pri InnovFin SME garanciji gre za finančno podporo Evropske unije v okviru projekta Finančnih inštrumentov Horizon 2020 in Evropskega sklada za strateške naložbe (EFSI) v okviru Naložbenega načrta za Evropo. Namen EFSI je pomoč pri financiranju in izvedbi produktivnih naložb v Evropski uniji ter boljši dostop do financiranja za inovativna mikro, mala in srednje velika podjetja (SME) ter podjetja s srednjo tržno kapitalizacijo (Mid-Cap) z namenom podpore raziskavam, razvoju, inovacijam in digitalizaciji.

InnovFin SME garancija je nepreklicna in brezpogojna finančna garancija, ki zavaruje do 80 % višine financiranja (investicijski kredit, kredit za obratna sredstva, okvirni kredit ali akreditiv), ki ga lahko najamete pri UniCredit Bank ob izpolnjevanju določenih pogojev inovativnosti ali digitalizacije.

Za več informacij se obrnite na svojega svetovalca ali klicni center 080 88 00.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo