Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov - GDPR

Uvod

V UniCredit Banka Slovenija d.d., Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, davčna številka SI 59622806 (v nadaljevanju: UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D.) se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov, zato z vašimi podatki ravnamo v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Skladno z novo ureditvijo, ki jo prinaša Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov) in Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), mora UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D. kot upravljavec osebnih podatkov posameznikom na njihovo zahtevo posredovati informacijo katere njihove osebne podatke obdeluje, ter jih seznaniti z vsemi relevantnimi podatki, ki jim omogočajo informiranost.

Več informacij vam je na voljo v spodnjem dokumentu.

SPLOŠNE INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV PDF 129 kB Prenesi
OBR_SPLOSNE_INFORMACIJE_OBDELAVI_OSEBNIH_PODATKOV_ANG_APRIL_2019 PDF 173 kB Prenesi

Urejanje soglasij na GDPR Portalu

Vabimo vas, da nam s podajo predlaganih privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

Osebne podatke bomo obdelovali zgolj v okviru danih privolitev.

 

  

 

  

 

Podatki o upravljavcu

UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D., Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, davčna številka SI59622806, matična številka 5446546000.

Podatki o pooblaščencu

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov je dosegljiva na elektronskem naslovu dpo@unicreditgroup.si ali na telefonski številki 080 88 00 vsak delovni dan od 8. do 17.ure.

Seznam Pogodbenih obdelovalcev osebnih podatkov

ABRAXAS d.o.o. Štrekljeva ulica 8 Ljubljana 1000 Slovenia
AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o. Letališka cesta 33F Ljubljana 1000 Slovenia
AVTO TRIGLAV D.O.O. Dunajska cesta 122 Ljubljana 1000 Slovenia
BANKART d.o.o. Celovška cesta 150 Ljubljana 1000 Slovenia
Bti Boštjan Turšič s.p. Vodnikova 182a Ljubljana 1000 Slovenia
DAMI STORITVE d.o.o. Beričevo 2C Dol pri Ljubljani 1262 Slovenia
DIMA CENTER d.o.o. Tabor 5A Cerknica 1380 Slovenia
EPPS d.o.o. Stegne 13A Ljubljana 1000 Slovenia
EPPS d.o.o. Stegne 13A Ljubljana 1000 Slovenia
ESNET d.o.o. K Roku 131 Novo mesto 8000 Slovenia
EVOLVE d.o.o. Pot za Brdom 100 Ljubljana 1000 Slovenia
SIA Slovakia  Einsteinova 25 Bratislava 85101 Slovakia
Franc Grdadolnik varovanje d.o.o. Ob Ljubljanici 134 Ljubljana 1000 Slovenia
FrodX d.o.o. Celovška cesta 280 Ljubljana 1000 Slovenia
FrodX Next d.o.o. Celovška cesta 280 Ljubljana 1000 Slovenia
Globus Marine International d.o.o. Dunajska cesta 51 Ljubljana 1000 Slovenia
I-faber S.p.A. Via Livio Cambi 1 Milano 20151 Italy
Incena, Igor Šmajdek s.p. Šukljetova ulica 30 Novo mesto 8000 Slovenia
INCENDO d.o.o. Medvedgradska 19 Zagreb 10000 Croatia
INFOCERT Piazza Sallustio n.9 Rome   Italy
Infonova  Koprska ulica 94 Ljubljana 1000 Slovenia
Kvartet d.o.o. Cesta talcev 8 Domžale 1230 Slovenia
MIKROCOP d.o.o. Industrijska cesta 1 Ljubljana 1000 Slovenia
MOJDENAR IT d.o.o. Vurnikova ulica 2 Ljubljana 1000 Slovenia
NIRIS d.o.o. Kamnik Vegova ulica 4 Kamnik 1241 Slovenia
ONITEX D.O.O. Glavni trg 17B Maribor 2000 Slovenia
PAN elektronik d.o.o. Gorenjska cesta 39 Naklo 4202 Slovenia
People InTouch Olimpixsch Stadion 41 Amsterdam 1076 Netherlands
Povej šefu d.o.o. Celovška cesta 280 Ljubljana 1000 Slovenia
PROHIT d.o.o. Tržaška cesta 37A Maribor 2000 Slovenia
S&T Slovenija d.d. Leskoškova cesta 6 Ljubljana 1000 Slovenia
Sintal d.o.o. Litostrojska cesta 38 Ljubljana 1000 Slovenia
Smart Com d.o.o. Brnčičeva ulica 45 Ljubljana - Črnuče 1231 Slovenia
SRC d.o.o. Tržaška cesta 116, Ljubljana 1000 Slovenia
ŠPICA International d.o.o. Ljubljana Pot k sejmišču 33 Ljubljana-Črnuče 1231 Slovenia
TIS d.o.o. Ljubljanska ulica 9 Maribor 2000 Slovenia
UBIS AUSTRIA GM (UBIS S.C.P.A. ) Rothschildplatz 4 Wien 1020 Austria
VBIT d.o.o. Brezje nad Kamnikom 25A Stahovica 1242 Slovenia
ZAGREBAČKA BANKA D.D. Zagreb Trg Bana Josipa Jelačića 10 Zagreb 10000 Croatia
Ipsos d.o.o.        
Udemy for Business Inc 600 Harrison St. Floor 3 San Francisco CA 94107 United States of America
Synnefo sustavi d.o.o. Tratinska 26 Zagreb 10000 Hrvaška
IDEGO d.o.o. Dajanli Ibrahimbega 8  Sarajevo 71000 Bosnia and Herzegovina
JKPS d.o.o. Mavčiče 83A Mavčiče 4211 Slovenija
UniCredit  S.p.a. Piazza Gae Aulenti 3 - Tower A Milano 20154 Italy
KMN Solutions d.o.o. Pod Goricami 39D Brezovica pri Ljubljani 1351 Slovenia
Anžur Miha s.p. Pod Goricami 39D Brezovica pri Ljubljani 1351 Slovenia
Linkedin Ireland Unl Wilton Place  Dublin   Ireland
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo