Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov - GDPR

Uvod

V UniCredit Banka Slovenija d.d., Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, davčna številka SI 59622806 (v nadaljevanju: UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D.) se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov, zato z vašimi podatki ravnamo v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Skladno z novo ureditvijo, ki jo prinaša Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov) in Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), mora UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D. kot upravljavec osebnih podatkov posameznikom na njihovo zahtevo posredovati informacijo katere njihove osebne podatke obdeluje, ter jih seznaniti z vsemi relevantnimi podatki, ki jim omogočajo informiranost.

Več informacij vam je na voljo v spodnjem dokumentu.

Urejanje soglasij na GDPR Portalu

Vabimo vas, da nam s podajo predlaganih privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

Osebne podatke bomo obdelovali zgolj v okviru danih privolitev.

 

  

 

  

 

Podatki o upravljavcu

UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D., Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, davčna številka SI59622806, matična številka 5446546000.

Podatki o pooblaščencu

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov je dosegljiva na elektronskem naslovu dpo@unicreditgroup.si ali na telefonski številki 080 88 00 vsak delovni dan od 8. do 17.ure.

Seznam Pogodbenih obdelovalcev osebnih podatkov

ABRAXAS d.o.o. Štrekljeva ulica 8 Ljubljana 1000
AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o. Letališka cesta 33F Ljubljana 1000
BANKART d.o.o. Celovška cesta 150 Ljubljana 1000
DIMA CENTER d.o.o. Tabor 5A Cerknica 1380
EPPS d.o.o. Stegne 13A Ljubljana 1000
ESK d.o.o. Drežnica 3 Kobarid 5222
ESNET d.o.o. K Roku 131 Novo mesto 8000
EVOLVE d.o.o. Pot za Brdom 100 Ljubljana 1000
FIRST data Slovakia S.R.O. Einsteinova 25 Bratislava 85101
FrodX d.o.o. Celovška cesta 280 Ljubljana 1000
FrodX Next d.o.o. Celovška cesta 280 Ljubljana 1000
Halcom d.d. Tržaška cesta 118 Ljubljana 1000
I-faber S.p.A. Via Livio Cambi 1 Milano 20151
IJS Jamova cesta 39
INCENDO d.o.o. Medvedgradska 19 Zagreb 10000
INFOCERT Piazza Sallustio n.9 Rome
Infonova  Koprska ulica 94 Ljubljana 1000
Interpremium, Danijel Zorko s.p. Brengova 53 Cerkvenjak 2236
MERCER (Austria) GMBH Millennium Tower, Handelskai 94-96 Wien 1200
MIKROCOP d.o.o. Industrijska cesta 1 Ljubljana 1000
MOJDENAR IT d.o.o. Vurnikova ulica 2 Ljubljana 1000
NIRIS d.o.o. Kamnik Vegova ulica 4 Kamnik 1241
PAN elektronik d.o.o. Gorenjska cesta 39 Naklo 4202
People InTouch Olimpixsch Stadion 41 Amsterdam 1076
Povej šefu d.o.o. Celovška cesta 280 Ljubljana 1000
PRINTEC S.I. d.o.o. Vodovodna cesta 100 Ljubljana 1000
PROHIT d.o.o. Tržaška cesta 37A Maribor 2000
S&T Slovenija d.d. Leskoškova cesta 6 Ljubljana 1000
SAS Institute d.o.o.  Detelova 2 Ljubljana 1000
Sintal d.o.o. Litostrojska cesta 38 Ljubljana 1000
SRC d.o.o. Tržaška cesta 116, Ljubljana 1000
ŠPICA International d.o.o. Ljubljana Pot k sejmišču 33 Ljubljana-Črnuče 1231
TELEKOM SLOVENIJE d.d. Cigaletova ulica 15 Ljubljana 1000
TIS d.o.o. Ljubljanska ulica 9 Maribor 2000
TRIM TAB Consulting d.o.o. Bulevar Mihajla Pupina 115D Belgrade 11070
UBIS AUSTRIA GM (UBIS S.C.P.A. ) Rothschildplatz 4 Wien 1020
VAČO d.o.o. Zdolska cesta 11 Krško 8270
VBIT d.o.o. Brezje nad Kamnikom 25A Stahovica 1242
ZAGREBAČKA BANKA D.D. Zagreb Trg Bana Josipa Jelačića 10 Zagreb 10000
Smart Com d.o.o. Brnčičeva ulica 45 Ljubljana - Črnuče 1231
Studio 404 Šmartinska cesta 130 Ljubljana 1000
ANGLOS d.o.o. Ulica Bratov Učakar 138 Ljubljana 1000
Franc Grdadolnik varovanje d.o.o. Ob Ljubljanici 134 Ljubljana 1000
DAMI STORITVE d.o.o. Beričevo 2C Dol pri Ljubljani 1262
Ipsos d.o.o.    
Gebrüder Weiss d.o.o. Celovška cesta 492 Ljubljana - Šentvid 1000
ALKEMIST d.o.o. Celovška cesta 32 Ljubljana 1000
Udemy for Business Inc 600 Harrison St. Floor 3 San Francisco CA 94107
AVTO KRKA MB D.O.O. Cankarjeva cesta 16 Ljubljana 1000
AVTO MOSTE d.o.o. Kajuhova ulica 32A Ljubljana 1000
AVTO TRIGLAV D.O.O. Dunajska cesta 122 Ljubljana 1000
Bti Boštjan Turšič s.p. Vodnikova 182a Ljubljana 1000
EPPS d.o.o. Stegne 13A Ljubljana 1000
Globus Marine International d.o.o. Dunajska cesta 51 Ljubljana 1000
Incena, Igor Šmajdek s.p. Šukljetova ulica 30 Novo mesto 8000
Insura d.o.o. Polhograjska cesta 33 Dobrova 1236
Kvartet d.o.o. Cesta talcev 8 Domžale 1230
LMK d.o.o. Sneberska cesta 142 Ljubljana - Polje
ONITEX D.O.O. Glavni trg 17B Maribor 2000
RTI d.o.o. Cesta k Tamu 14 Maribor 2000
SRC Sistemske integracije d.o.o. Tržaška cesta 116 Ljubljana 1000
Studio Ekspert d.o.o. Pahorjeva ulica 18 Koper 6000

SPLOŠNE INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV PDF 129 kB Prenesi
OBR_SPLOSNE_INFORMACIJE_OBDELAVI_OSEBNIH_PODATKOV_ANG_APRIL_2019 PDF 173 kB Prenesi
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo