Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov - GDPR

Uvod

V UniCredit Banka Slovenija d.d., Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, davčna številka SI 59622806 (v nadaljevanju: UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D.) se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov, zato z vašimi podatki ravnamo v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Skladno z novo ureditvijo, ki jo prinaša Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov) in Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), mora UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D. kot upravljavec osebnih podatkov posameznikom na njihovo zahtevo posredovati informacijo katere njihove osebne podatke obdeluje, ter jih seznaniti z vsemi relevantnimi podatki, ki jim omogočajo informiranost.

Več informacij vam je na voljo v spodnjem dokumentu.

SPLOŠNE INFORMACIJE O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV PDF 180 kB Prenesi
GENERAL INFORMATION ON THE PROCESSING OF PERSONAL DATA PDF 185 kB Prenesi

Urejanje soglasij na GDPR portalu

 

Vabimo vas, da nam s podajo predlaganih privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe.

Osebne podatke bomo obdelovali zgolj v okviru danih privolitev.

 

  

 

  

 

Izvajanje ankete zadovoljstva strank Instant Feedback

V UniCredit Banka Slovenija d.d. izvajamo raziskovanje zadovoljstva strank Instant Feedback. Več o raziskavi ter možnosti odjave od prejemanja Instant Feedback vprašalnika je na voljo v datoteki.

IZVAJANJE ANKETE ZADOVOLJSTVA STRANK PDF 99 kB Prenesi

Podatki o upravljavcu

UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D., Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, davčna številka SI59622806, matična številka 5446546000.

Podatki o pooblaščencu

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov je dosegljiva na elektronskem naslovu dpo@unicreditgroup.si ali na telefonski številki 080 88 00 vsak delovni dan od 8. do 17.ure.

Seznam Pogodbenih obdelovalcev osebnih podatkov

Ime Naslov Mesto Država  
ABRAXAS d.o.o. Štrekljeva ulica 8 Ljubljana 1000 Slovenia
AD Consulting d.o.o. Pleteršnikova ulica 34 Ljubljana 1000 Slovenia
Agencija Spin d.o.o. Cesta prvih borcev 11 Brežice 8250 Slovenia
AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o. Letališka cesta 33F Ljubljana 1000 Slovenia
BANKART d.o.o. Celovška cesta 150 Ljubljana 1000 Slovenia
DAMI STORITVE d.o.o. Beričevo 2C Dol pri Ljubljani 1262 Slovenia
DIMA CENTER d.o.o. Tabor 5A Cerknica 1380 Slovenia
EPPS d.o.o. Stegne 13A Ljubljana 1000 Slovenia
ESNET d.o.o. K Roku 131 Novo mesto 8000 Slovenia
EVOLVE d.o.o. Pot za Brdom 100 Ljubljana 1000 Slovenia
Exprivia S.R.L. Via Antonio Checov 50/2 Milano 20132 Italy
FrodX d.o.o. Celovška cesta 280 Ljubljana 1000 Slovenia
Gooja d.o.o. Šišenska cesta 4 Ljubljana 1000 Slovenia
Halcom d.d. Tržaška cesta 118 Ljubljana 1000 Slovenia
IDEGO d.o.o. Dajanli Ibrahimbega 8  Sarajevo 71000 Bosnia and Herzegovina
I-faber S.p.A. Via Livio Cambi 1 Milano 20151 Italy
INCENDO d.o.o. Medvedgradska 19 Zagreb 10000 Croatia
INFOCERT Piazza Sallustio n.9 Rome   Italy
Infonova  Koprska ulica 94 Ljubljana 1000 Slovenia
JKPS d.o.o. Mavčiče 83A Mavčiče 4211 Slovenija
KMN Solutions d.o.o.       Slovenia
Konica Minolta Slovenija d.o.o. Dunajska cesta 167 Ljubljana 1000 Slovenia
Linkedin Ireland Unl Wilton Place  Dublin   Ireland
Maritzcx GmbH Borsel Strasse 18 Hamburg 21073 Germany
MERCER (Austria) GMBH Millennium Tower, Handelskai 94-96 Wien 1200 Austria
MIKROCOP d.o.o. Industrijska cesta 1 Ljubljana 1000 Slovenia
MOJDENAR IT d.o.o. Vurnikova ulica 2 Ljubljana 1000 Slovenia
Monri Payments d.o.o. Radnička cesta 54 Zagreb 10000 Croatia
NIRIS d.o.o. Kamnik Vegova ulica 4 Kamnik 1241 Slovenia
PAN elektronik d.o.o. Gorenjska cesta 39 Naklo 4202 Slovenia
People InTouch Olimpixsch Stadion 41 Amsterdam 1076 Netherlands
Povej šefu d.o.o. Celovška cesta 280 Ljubljana 1000 Slovenia
PROHIT d.o.o. Tržaška cesta 37A Maribor 2000 Slovenia
S&T Slovenija d.d. Leskoškova cesta 6 Ljubljana 1000 Slovenia
SIA Slovakia a.s. Einsteinova 25 Bratislava 85101 Slovakia
Sintal d.o.o. Litostrojska cesta 38 Ljubljana 1000 Slovenia
Smart Com d.o.o. Brnčičeva ulica 45 Ljubljana - Črnuče 1231 Slovenia
Span d.o.o. Verovškova ulica 55A Ljubljana 1000 Slovenia
SRC d.o.o. Tržaška cesta 116, Ljubljana 1000 Slovenia
Synnefo sustavi d.o.o. Tratinska 26 Zagreb 10000 Hrvaška
ŠPICA International d.o.o. Ljubljana Pot k sejmišču 33 Ljubljana-Črnuče 1231 Slovenia
TELEKOM SLOVENIJE d.d. Cigaletova ulica 15 Ljubljana 1000 Slovenia
TIS d.o.o. Ljubljanska ulica 9 Maribor 2000 Slovenia
Total Assessment d.o.o. Reboljeva ulica 10 Ljubljana 1000 Slovenia
UniCredit  S.p.a. Piazza Gae Aulenti 3, Towe A 3 Milano 20154 Italy
ZAGREBAČKA BANKA D.D. Zagreb Trg Bana Josipa Jelačića 10 Zagreb 10000 Croatia
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo