UniCredit

UniCredit je močna vseevropska bančna skupina s preprostim modelom komercialnega bančništva, integriranim poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom ter razvejano poslovno mrežo v zahodni, srednji in vzhodni Evropi.

Našim strankam zagotavljamo lokalno znanje in mednarodne izkušnje. Zaupa nam preko 25 milijonov strank, katerim omogočamo dostop do vodilnih lokalnih bank na 14 ključnih trgih ter
18 drugih državah po svetu.

UniCredit Bank

UniCredit Banka Slovenija d.d. je na slovenskem trgu prisotna od leta 1991. Zaposlujemo več kot 550 bančnih strokovnjakov, ki s svojim znanjem in zavzetostjo vsakodnevno zagotavljajo visok nivo svetovanja posameznikom in podjetjem. Strankam smo na voljo v 26 poslovnih enotah po vsej Sloveniji.

Kultura in družba

Kot ena izmed vodilnih evropskih finančnih ustanov imamo v skupini UniCredit trdne korenine in tesne odnose s skupnostmi, v katerih delujemo, hkrati pa delimo prepričanje, da je kultura steber za trajnostno družbeno in ekonomsko rast.

Rezultati

Transparentnost je ključnega pomena tudi pri prikazu našega poslovanja. Podatke o poslovanju UniCredit Bank v Sloveniji razkrivamo na letni ravni, še bolj podrobno pa jih prikažemo v letnem poročilu.

Mobile Phones
Mobilna banka GO!
Aplikacija je na voljo za posameznike (fizične osebe) in samostojne podjetnike.
ali ali