Brezskrbna

prihodnost.

FLEKSI DEPOZIT DO 0,01% LETNO

  • 3-mesečni depozit, z 11 avtomatskimi podaljšanji ali

  • 12-mesečni depozit, z dvema avtomatskima podaljšavama

Izračun depozita

remove

EUR

add

EUR

EUR

remove

Meseca

add

Meseca

Meseca

Izračun je izključno informativne narave in ne predstavlja pravno zavezujoče ponudbe ali kakršnekoli poslovne zaveze za Banko.

 

*Velja za stare in nove stranke, za depozite v vrednosti nad 500 EUR.

***Fleksi depozit po fiksni obrestni meri, ki velja za sklenitev preko Online banke je mogoče skleniti samo preko Online banke UniCredit Bank. Enovita nominalna letna obrestna mera za podani ročnosti, v okviru ponudbe za sklenitev preko Online banke, velja za nove depozite v zneskih med 500 in 100.000 evri. Imetniki paketa Brezskrbni lahko v Online banki brez predhodne identifikacije v poslovni enoti banke sklenejo depozit v višini do 15.000 EUR.

Postanite komitent in si zagotovite najugodnejšo obrestno mero

Obrestna mera 0,03 % velja tudi za nove komitente, ki odprejo račun. To lahko storite enostavno in hitro, kar preko spleta v treh enostavnih korakih.

Odprite račun preko spleta

Odpiranje računa preko spleta je enostavno, hitro in varno. Ob odprtju pa si zagotovite še dodatne ugodnosti, kot je do 50  EUR na račun z aktivno uporabo bančnih storitev ter ugoden bančni paket, ki je prvih 6 mesecev brezplačen.

Opravite identifikacijo

Za vezavo depozita v vrednosti pod 15.000 EUR obisk poslovalnice ni potreben. Potrebujete le kamero in osebni dokument, mi pa vas identificiramo preko video klica.

Sklenite depozit v Online banki

Po uspešno odprtem računu vstopite v svojo Online banko, kjer boste z le nekaj kliki svoja sredstva na računu lahko vezali v depozit po naši najugodnejši obrestni meri.

 

Fleksi depozit

Za doseganje vaših varčevalnih ciljev

Fleksi depozit je 12-mesečni depozit, z dvema avtomatskima podaljšavama ali 3-mesečni depozit, z 11 avtomatskimi podaljšanji, z vnaprej znano 3 letno dobo dospelosti depozita ter fiksno obrestno mero.

Za Fleksi depozit velja, da lahko do vezanih denarnih sredstev dostopate brez stroškov predčasne prekinitve depozita, pred vsakokratnim ponovnim avtomatskim podaljšanjem depozita. Vsako leto na dan avtomatskega podaljšanja lahko Fleksi depozit prekinete brez stroškov.

Prednosti Fleksi depozita

  • Bančni depoziti so ena izmed najbolj varnih naložb.
  • Depozit z avtomatskim podaljšanjem, s čimer vam prihranimo čas, ki ga sicer terja obisk v poslovalnici.
  • Dostopnost sredstev – pred vsakim avtomatskim podaljšanjem je vezavo možno prekiniti brez stroškov.

 

Zanima me sklenitev depozita

NA OBRAZEC

Dokumenti

JAMSTVO ZA VLOGE (JANUAR 2017) (SLO) PDF 100 kB Prenos
Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo