Poslovne vsebine na enem mestu

Vabljeni na poslovni portal Azimut 360° z zanimivimi in koristnimi informacijami za vaše poslovanje.

ŽELIM VSEBINE

Podjetja

UniCredit je strateški partner za velika, srednja in mednarodna podjetja in partner subjektom javnega sektorja, finančnim institucijam, institucionalnim vlagateljem in investitorjem.
Usmerjeni v dolgoročne odnose, naši svetovalci podjetjem ponujajo prilagojene rešitve na področju financiranja upravljanja z denarnimi sredstvi, investicijskega bančništva in trgovinskega poslovanja.
Mednarodni center
združuje edinstven prodajni pristop, znanje in izkušenost bančnih strokovnjakov za delo z  mednarodnimi podjetji in multinacionalkami, svetovanje v tujih jezikih ter vzdrževanje visokih standardov, ki ste jih kot mednarodna družba vajeni pri čezmejnem poslovanju.
Kot ena izmed vodilnih finančnih institucij v Evropski uniji, vas UniCredit podpre tudi pri dostopanju do evropskih sredstev.

Mednarodni center

UniCredit Mednarodni center je prva vstopna točka za tuja podjetja in multinacionalke v Sloveniji. Profesionalni bančni strokovnjaki, specializirani za delo z mednarodnimi podjetji, svetovanje v več svetovnih jezikih,  individualni prodajni pristop, znanje in izkušnje ter rešitve po meri,  ki so v skladu z  visokimi mednarodni standardi, ustvarjajo edinstveno izkušnjo v domačem in mednarodnem okolju.
Smo vaš bančni kontakt tudi v vseh 17 državah UniCredit skupine. Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo. Veseli bomo sodelovati z vami!

EU skladi

UniCredit Bank je članica ene največjih finančnih skupin v Evropi, UniCredit, kjer vam nudimo močno podporo pri dostopanju do evropskih sredstev.
V okviru Evropskega kompetenčnega centra podjetjem pomagamo pri iskanju primernih razpisov in jim svetujemo ustrezno finančno podporo v obliki sofinanciranja, premostitvenega financiranja ali garancij.

Investicijsko bančništvo

Prek svoje razvejane mreže vam omogočimo dostop do kapitalskih trgov. Naš pristop temelji na tesnem sodelovanju med stranko in specializiranimi produktnimi ekipami sodelavcev.

Mobile Phones
Mobilna banka GO!
Aplikacija je na voljo za posameznike (fizične osebe) in samostojne podjetnike.
ali ali