Vedno

pri roki

Plačilna kartica BA Maestro

  • kartico Maestro pridobite ob odprtju transakcijskega računa

Več o Maestro kartici

Brezstična kartica Maestro vam omogoča enostaven in hiter 24-urni dostop do denarja na vseh prodajnih ali izplačilnih mestih doma, v tujini ali na spletnih straneh z oznako Maestro – ne glede na valuto.

Brezstično plačevanje

Brezstično plačevanje omogoča hitro, enostavno in varno plačevanje na prodajnih mestih, ki so označena s simbolom za brezstično plačevanje.

Varnostno SMS sporočilo

Varnostno SMS sporočilo je namenjeno vsem imetnikom kartic, ki si želite večje varnosti in preglednosti nad poslovanjem z njimi.

Ugodnosti Maestro kartic

Plačevanje z brezstično kartico Maestro vam prinaša različne ponudbe in ugodnosti.

Dodatne informacije

Ekskluzivna plačilna kartica BA Maestro

Plačilna kartica BA Maestro

Ba Maestro plačilno kartico pridobite ob odprtju transaksijskega računa.

Brezstično plačevanje

Kartica z brezstičnim simbolom omogoča hitro, enostavno in varno plačevanje na prodajnih mestih, ki so označena s simbolom za brezstično plačevanje. Kartico le prislonite na terminal, ki nato z zvočnim in svetlobnim signalom oznani zaključek plačilnega procesa.

Tovrsten način plačila kateregakoli zneska na kateremkoli terminalu z brezstičnim simbolom popolnoma odgovarja hitremu tempu življenja. Pri zneskih nižjih vrednosti dodatna odobritev ni potrebna, medtem ko je pri višjih zneskih zahtevan vnos PIN kode.

Kartica nikoli ne zapusti vaših rok, plačilo pa je procesirano le enkrat, četudi kartico na terminal prislonite večkrat.

 

Več informacij
Dvigi na bankomatih in nakupovanje

Kartico BA Maestro lahko uporabljate na več kot 30 milijonih prodajnih mest po svetu in brezplačno dvigujete gotovino na vseh bankomatih skupine UniCredit (na 20.000 bankomatih v 17 državah).

Na večfunkcijskih bankomatih UniCredit Bank lahko z BA Maestro opravljate storitve, kot sta polog gotovine ali plačevanje položnic 24 ur na dan - vsak dan v tednu.

Z Maestro kartico lahko nakupujete tudi na vseh spletnih straneh, ki so označene z znakom Maestro MasterCard SecureCode.

S kartico Maestro so vam na voljo

  • Brezplačen vpogled v stanje na transakcijskem računu. Z Maestro kartico lahko kadarkoli pregledate dejansko in razpoložljivo stanje na vašem transakcijskem računu.
  • Brezplačen dvig gotovine. Na bankomatih UniCredit Bank in skupine UniCredit doma in v tujini (na 20.000 bankomatih v 17 državah) lahko brezplačno dvigujete gotovino ali pregledujete stanje na računu.
  • Hitri polog gotovine. Na posebej označenih bankomatih lahko brez posredovanja bančnega uslužbenca položite gotovino, ki bo ne glede na čas pologa takoj knjižena na vaš transakcijski račun.
  • Hitro plačilo položnice (UPN). Na posebej označenih bankomatih lahko enostavno plačate Univerzalni Plačilni Nalog. Bankomat sam prepozna ter prebere vstavljen nalog, zato vam ni potrebno vnašati podatkov ali izpolnjevati naloga. Plačilo UPN je hitrejše ter cenejše od plačila na bančnem okencu. Storitev je na voljo komitentom UniCredit Bank in komitentom ostalih bank, ki nudijo to storitev.
  • Brezplačna zamenjava PIN številke. Varno ter enostavno spremenite svojo osebno številko PIN po svoji meri.
  • Nakup predplačniške GSM vrednostnice. Na posebej označenih bankomatih si lahko napolnite račun na GSM kartici za naslednje mobilne operaterje: Mobitel, Si.mobil, Tušmobil in Izimobil.

S kartico VISA in MasterCard so na voljo

  • Vpogled v stanje prostega limita na kartici. Z MasterCard in VISA kartico lahko kadarkoli vpogledate kolikšen je vaš razpoložljivi limit na kartici.
  • Dvig gotovine. Na bankomatih UniCredit Bank lahko kadarkoli dvignete tudi gotovino.

Več lahko preberete tudi v Splošnih pogojih vodenja TRR in opravljanja plačilnih storitev za potrošnike.

Tečajna lista

Oglejte si menjalni tečaj za pretvorbo transakcij iz tuje v domačo valuto, ki velja za plačila in dvige na bankomatih v tujini, opravljene z vašo Mastercard ali Maestro kartico.

Več

Ugodnosti kartic Maestro in MasterCard

Preverite vse ugodnosti, ki jih lahko koristite ob uporabi vaše MasterCard in brezstične Maestro kartice.

ŽELIM UGODNOSTI

Varnostno SMS sporočilo

Z varnostnim SMS sporočilom vas bomo obveščali o transakcijah (plačilih, dvigih,...) izvedenih z vašimi plačilnimi karticami. Varnostno SMS sporočilo je namenjeno vsem imetnikom kartic (Maestro, MasterCard, Visa), ki si želite večje varnosti in preglednosti nad poslovanjem z njimi.

VARNOSTNI SMS

Limit na osebnem računu

Z limitom na transakcijskem računu sredstva vedno na razpolago Bodite pripravljeni na premostitev nenačrtovanih izdatkov. Brezskrbno lahko nakupujete in dvigujete gotovino, medtem pa so vaše direktne bremenitve, trajni nalogi ali drugi plačilni nalogi poravnani..

O LIMITU

Izguba ali kraja kartice

Izgubo ali krajo kartice takoj prijavite v najbližji poslovalnici UniCredit Banka Slovenija d.d. ali Centru za plačilne kartice na telefonsko številko
+386 1 5834 183.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo