Ugodnosti kartic Maestro in MasterCard

Preverite vse ugodnosti, ki jih lahko koristite ob uporabi vaše MasterCard in brezstične Maestro kartice.

ŽELIM UGODNOSTI

Brezstično plačevanje

Brezstično plačevanje je hitro, enostavno in varno. Maestro brezstične kartice temeljijo na najnovejši tehnologiji za plačevanje in vam na prodajnih mestih, ki so označena s simbolom za brezstično plačevanje, omogočajo brezstično plačevanje pri majhnih in velikih nakupih.

O BREZSTIČNEM PLAČEVANJU

Uporaba bankomatov in nakupovanje

Kartico BA Maestro lahko uporabljate na več kot 30 milijonih prodajnih mest po svetu in brezplačno dvigujete gotovino na vseh bankomatih skupine UniCredit (na 20.000 bankomatih v 17 državah).

Na večfunkcijskih bankomatih UniCredit Bank lahko z BA Maestro opravljate storitve, kot sta polog gotovine ali plačevanje položnic 24 ur na dan - vsak dan v tednu.

Z Maestro kartico lahko nakupujete tudi na vseh spletnih straneh, ki so označene z znakom Maestro MasterCard SecureCode.

O BANKOMATIH

Varnostno SMS sporočilo

Z varnostnim SMS sporočilom vas bomo obveščali o transakcijah (plačilih, dvigih,...) izvedenih z vašimi plačilnimi karticami. Varnostno SMS sporočilo je namenjeno vsem imetnikom kartic (Maestro, MasterCard, Visa), ki si želite večje varnosti in preglednosti nad poslovanjem z njimi.

VARNOSTNI SMS

Limit na osebnem računu

Z limitom na transakcijskem računu sredstva vedno na razpolago Bodite pripravljeni na premostitev nenačrtovanih izdatkov. Brezskrbno lahko nakupujete in dvigujete gotovino, medtem pa so vaše direktne bremenitve, trajni nalogi ali drugi plačilni nalogi poravnani..

O LIMITU

Tečajna lista

Oglejte si menjalni tečaj za pretvorbo transakcij iz tuje v domačo valuto, ki velja za plačila in dvige na bankomatih v tujini, opravljene z vašo Mastercard ali Maestro kartico.

VEČ

Izguba ali kraja kartice

Izgubo ali krajo kartice takoj prijavite v najbližji poslovalnici UniCredit Banka Slovenija d.d. ali Centru za plačilne kartice na telefonsko številko
+386 1 5834 183.

Spinning wheel animation

Loading