Ugodnosti kartic Maestro in MasterCard

Preverite vse ugodnosti, ki jih lahko koristite ob uporabi vaše MasterCard in brezstične Maestro kartice.

ŽELIM UGODNOSTI

Brezstično plačevanje

Brezstično plačevanje je hitro, enostavno in varno. Maestro brezstične kartice temeljijo na najnovejši tehnologiji za plačevanje in vam na prodajnih mestih, ki so označena s simbolom za brezstično plačevanje, omogočajo brezstično plačevanje pri majhnih in velikih nakupih.


Ali je zamenjava za brezstično kartico brezplačna?

Zamenjava vaše obstoječe Maestro kartico za brezstično je brezplačna le ob poteku veljavnosti kartice.

Predčasna zamenjava se zaračuna po trenutno veljavnem ceniku storitev banke. V času do konca leta 2016 jo lahko pridobite s 50% popustom, in sicer za samo 6 EUR. Naročite jo lahko v najbližji poslovalnici ali prek spletne banke!


Oglejte si več informacij o brezstičnem plačevanju.

Spletno nakupovanje

Z Maestro kartico lahko nakupujete tudi na vseh spletnih straneh, ki so označene z znakom Maestro MasterCard SecureCode.

Varnostno SMS sporočilo

Z varnostnim SMS sporočilom vas bomo obveščali o transakcijah (plačilih, dvigih,...) izvedenih z vašimi plačilnimi karticami. Varnostno SMS sporočilo je namenjeno vsem imetnikom kartic (Maestro, MasterCard, Visa), ki si želite večje varnosti in preglednosti nad poslovanjem z njimi.

Več o tem preberite tukaj

Limit na osebnem računu

Z limitom na transakcijskem računu sredstva vedno na razpolago Bodite pripravljeni na premostitev nenačrtovanih izdatkov. Brezskrbno lahko nakupujete in dvigujete gotovino, medtem pa so vaše direktne bremenitve, trajni nalogi ali drugi plačilni nalogi poravnani.

Več o tem preberite tukaj

Uporaba bankomatov in nakupovanje

Kartico BA Maestro lahko uporaba na več kot 30 milijonih prodajnih mest po svetu in dvigujete brezplačno na vseh bankomatih skupine UniCredit (na 20.000 bankomatih v 17 državah). Na večfunkcijskih bankomatih UniCredit Bank lahko z BA Maestro opravljate storitve, kot sta polog gotovine ali plačevanje položnic 24 ur na dan - vsak dan v tednu.

Več o tem preberite tukaj

Izguba ali kraja kartice

Izgubo ali krajo kartice takoj prijavite v najbližji poslovalnici UniCredit Banka Slovenija d.d. ali Centru za plačilne kartice na telefonsko številko
+386 1 5834 183.

Naročite povratni klic

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Mobile Phones
Mobilna banka GO!

Aplikacija za telefone z operacijskimi sistemi Android (od ver. 2.2 naprej), iOS (od ver. 4.3 naprej) in WindowsPhone (ver. 8.0 in naprej).

ali ali

Tu smo za vas

Kontaktni center
080 88 00
Brezplačni klic
Klic iz tujine
+386 1 5876 777
+386 1 5876 930 – pravne osebe

Tečajna lista za posameznike

AUD
Na tečajno listo
Spinning wheel animation

Loading