Pridruži se nam

#dowhatmatters

 

V UniCredit verjamemo v bančne storitve, ki so pomembne našim strankam. Skupaj z vsemi našimi zaposlenimi si prizadevamo početi tisto, kar je pomembno našim strankam, skupnostim in sodelavcem, kar pomeni zagotavljanje resničnih rešitev za resnične potrebe oz. doseganje otipljivih rezultatov.

#dowhatmatters je osrčje tistega, kar smo in kar želimo biti. To je obljuba, ki jo UniCredit daje trenutnim in bodočim zaposlenim.

 

Kaj pomeni #dowhatmatters?

Gradimo našo prihodnost skupaj

Vsi prispevamo k skupnemu uspehu. Preoblikujemo način dela in poiščemo enostavne rešitve za kompleksne izzive zahvaljujoč odločnosti v duhu miselnosti “to lahko naredim”, kreativnosti in inovativnosti.

Poiščimo najboljše v ljudeh

Naši ljudje so naša največja vrednost; so veliko več kot zgolj zaposleni. Podpiramo ravnovesje med službenim in zasebnim življenjem ter ustvarjamo dinamično delovno okolje, ki ti je v podporo.

Bodimo združeni v mednarodni raznolikosti

Kultura vključevanja nas navdihuje, da sodelujemo in rastemo na globalni ravni skozi izmenjavo različnih izkušenj. Vsak glas, kultura in stališče bogati našo skupnost: Ena banka, ena UniCredit.

Spodbujajmo naše ljudi k rasti

Našim ljudem postavljamo izziv, da gredo višje od svojih pričakovanj, da bi dosegli še višje cilje. Vlagamo v profesionalni in osebni razvoj skozi učenje in priložnosti za rast.


 

V UniCredit tvoj glas šteje

Iščeš delovno okolje, kjer štejeta kreativnost in inovativnost? Kjer štejejo tvoje ideje, sanje in ambicije?

UniCredit ti ponuja zaposlitvene priložnosti, ki so polne izzivov ter specializirane programe na različnih lokacijah in poslovnih področjih, od finance do IKT in varnosti. Ponujamo ti priložnost, da skupaj z nami gradiš Banko prihodnosti.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo