Sproščeni

v svojem domu

Zavarovanje osebnega premoženja

  • Izbira med 3 različnimi paketi

  • Dodatni popusti ob sklenitvi za več let

Več o premoženjskem zavarovanju

Z zavarovanjem osebnega premoženja lahko zavarujete svoj dom, tako stanovanjske nepremičnine kot tudi premičnine. Tako se boste izognili znatnim nenačrtovanim izdatkom, ki jih lahko povzročijo spremembe vremenskih razmer, požar, potres, izliv vode, lom stekla, vlom, vandalizem in drugi nepredvideni dogodki.

Zakaj je dobro zavarovati osebno premoženje?

Vaš dom je vsak dan izpostavljen različnim situacijam, ki poleg neprijetnega presenečenja povzročijo tudi znatne nenačrtovane izdatke. Neželenih dogodkov, kot so počene cevi ali škoda zaradi vremena ali potresa in ki jih radi imenujemo »višja sila«, ni mogoče predvideti. Če dodamo še kraje ob vlomih ali vandalizem, ste precej izpostavljeni tveganjem, ki lahko resno ogrozijo vaš domači proračun.

Kaj pridobite z zavarovanjem?

Zavarovanje osebnega premoženja vam pomaga popraviti gradbeno škodo v vaši hiši, stanovanju ali apartmaju in povrne škodo za uničene stvari – od dokumentov in dekoracije do naprav ali tal.

Katere primere krije zavarovanje?

Izberite med tremi preprostimi paketi za zaščito svojega premoženja glede na to, ali želite le najosnovnejše zavarovanje ali vendarle želite popolno varnost in vso možno zaščito. Pri vsakem paketu je mogoče poskrbeti za dodatno zavarovanje v primeru potresa.

Kako do ugodnosti?

Dodatne popuste lahko pridobite, če sklenete zavarovalno polico za več let, v enem znesku plačate letno premijo ali se dogovorite za paket zavarovanj. Povprašajte o ugodnostih svojega zavarovalnega agenta, ki vam bo pomagal izbrati idealno zavarovanje za vas.

PREGLED ZAVAROVALNIH KRITIJ ALLIANZ PDF 347 kB Prenesi

Kaj storiti v primeru škodnega dogodka?

V primeru nastalega škodnega dogodka in dodatnih informacij kontaktirajte zavarovalnico.

Allianz zavarovalna podružnica Dimičeva 16, 1000 Ljubljana

Brezplačna telefonska številka
080 25 23

E-pošta za prijavo škode
skode@allianz-slovenija.si

E-pošta za več informacij
info@allianz-slovenija.si

Spletna stran
www.allianz-slovenija.si

Obvestilo
Zavarovalnica, s katero sklepate Zavarovanje osebnega premoženja, je Allianz zavarovalna podružnica, Dimičeva 16, 1000 Ljubljana, Slovenija. Zavarovanje trži UniCredit Banka Slovenija d. d., Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, ki pri tem nastopa kot zavarovalni posrednik. Zavarovanje osebnega premoženja ni bančni produkt in ni vključen v sistem zajamčenih vlog, ki velja za depozite. V primeru nastanka zavarovalnega primera Allianz zavarovalna podružnica, Dimičeva 16, 1000 Ljubljana, Slovenija, odgovarja za vsa izplačila po zavarovalni pogodbi v višini zavarovalne vsote.
Spinning wheel animation

Loading