Sproščeni

v svojem domu

Zavarovanje zasebnega premoženja

  • Izbira med 3 različnimi paketi

  • Dodatni popusti ob sklenitvi za več let

  • Kreditojemalci UniCredit prejmejo dodatni 15% popust na Paket Max

  • Brez obveznih odbitnih franšiz, razen pri zavarovanju potresa

Več o premoženjskem zavarovanju

Z zavarovanjem zasebnega premoženja lahko zavarujete svoj dom, tako stanovanjske nepremičnine kot tudi premičnine. Tako se boste izognili znatnim nenačrtovanim izdatkom, ki jih lahko povzročijo spremembe vremenskih razmer, požar, potres, izliv vode, lom stekla, vlom, vandalizem in drugi nepredvideni dogodki.

Zavaruje nepremičnine     Zavaruje premičnine  
Pokrije izgubo ali poškodbo, ki jo povzroči ogenj, nevihta, potres, poškodbe udarca in še več Zavaruje na novo vrednost (staro zamenja z novim)
Zavaruje odgovornosti zasebnika do 100.000 EUR Pokrije izgubo ali škodo zaradi kraje, nevihte, deževnice ali odtekanja vode
Pokrije škodo v primeru poplave, hudournika in visoke vode do višine 15.000 EUR - -

Izberite kritja, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam in zahtevam po zavarovanju vašega osebnega premoženja Vaše premoženje je zaščiteno na novo vrednost proti škodi in izgubam, ki jih povzroči.

Vrsta kritja Vključeno
Požar, dim, udar strele in eksplozija
Nevihta in toča
Nepričakovane padavine (dež)
Snežni plazovi
Drsenje, pogrezanje tal in zemeljski plaz
Poplave, hudourniki, visoke vode
Izliv vode
Vlomna tatvina
Lom stekla
Potres (dopolnilno kritje)
Standardna kritja  
Allianz Pomoč na domu 250 EUR
Zavarovanje zasebne odgovornosti 100.000 EUR
Izguba najemnine Do 90 dni, max. 15 EUR na dan
Stroški vrnitve z letnega dopusta Do 700 EUR
Stroški povzročeni s poškodovanjem objekta in/ali predmetov v gospodinjstvu s strani gosta
Stroški hotelske ipd. nastanitve, če stanovanje postane neustrezno za bivanje Do 60 dni, max. 55 EUR na dan
Tuš kabine in plošče za kuhanje Do 3.000 EUR
Školjke in umivalniki Do 3.000 EUR
Prenapetost zaradi neurja na napeljavah in vgrajenih napravah hiše Do 2.000 EUR
Prenapetost zaradi nevihte (aparati) Do 2.000 EUR

V tabeli je prikazan le povzetek samo nekaterih kritij, ki jih omogoča Allianz zavarovanje zasebnega premoženja. Preden se odločite ali boste pristopili k temu zavarovanju in kateri paket kritij boste izbrali, pozorno preberite Vodnik za zavarovanje zasebnega premoženja, v katerih so določeni pogoji, omejitve in izključitve.

Združite zavarovanje nepremičnine in premičnin za popolno zaščito vašega zasebnega premoženja

Kakovostna storitev Dodatni popusti (do)*
Popolna zaščita vašega doma
Hitro in preprosto reševanje škod 15% popusta na Paket Max Možnost zavarovanje nepremičnin in premičnin
Prijazni svetovalci 10% popust za kreditojemalce UniCredit Bank Zavarovanja tudi za etažne lastnike, ki imajo že zavarovanje osnovne nevarnosti
Možnosti plačila, ki ustrezajo vašim potrebam 10% popusta s kombinacijo zavarovanja nepremičnine in premičnin Brez odbitnih franšiz, razen pri zavarovanju potresa
  10% popusta za dolgoročne in večletne pogodbe Sklenitev zavarovanja v poslovnih enotah UniCredit Bank
  5% popust za enkratno plačilo letne premije  
  30% popusta na zavarovalno premijo, če je zavarovanje sklenjeno s franšizo  
  10% popust ob zavarovanju potresa  

*Popusti se urejajo individualno glede na poslovno sodelovanje z UniCredit Bank.

Zakaj izbrati Allianz?

Allianz zaupa več kot 78 milijonov strank v več kot 70 državah in ima več kot 600.000 ambasadorjev: zaposlenih, zastopnikov, posrednikov in partnerjev, ki skozi svoje delo zagotavljajo edinstveno izkušnjo Allianz za stranke.

  • Izkušnje - Allianz skrbi za svoje zavarovance že več kot 120 let.
  • Znanje - v Allianzu je zaposlenih več kot 153 tisoč zavarovalniških strokovnjakov. 
  • Prilagodljivost - Allianz je prisoten v 70 državah sveta in se zna prilagoditi vsaki potrebi zavarovanca.
  • Zaupanje - Allianzu zaupa več kot 75 milijonov zavarovancev.
  • Enostaven pristop - Polico lahko sklenete v poslovnih enotah UniCredit Bank.

Skupina Allianz in podjetje UniCredit sta podpisala dolgoročni sporazum o sodelovanju v srednji in vzhodni Evropi (CEE). S tem sporazumom, ki začne veljati v drugi polovici 2018, bo UniCredit postal Allianzov ekskluzivni partner pri prodaji življenjskih in premoženjskih zavarovanj ter nezgodnega zavarovanja na Hrvaškem, v Bolgariji, na Češkem, Madžarskem, v Romuniji, Sloveniji in na Slovaškem. To partnerstvo združuje UniCreditovo močno bančno franšizo in Allianzovo strokovno znanje na področju zavarovanja v korist strank.

Stranke podjetja UniCredit v srednji in vzhodni Evropi bodo lahko enostavno dostopale do Allianzovih zavarovalnih produktov prek UniCreditove obširne mreže podružnic in prek digitalnih platform. Partnerstva na lokalnih ravneh se bodo postopoma izvajala v skladu z lokalnimi pravnimi določbami.

»Naše strokovno znanje na področju zavarovanj prinaša nove prednosti in ugodnosti UniCreditovim strankam v srednji in vzhodni Evropi, kjer raste povpraševanje po življenjskem, premoženjskem in nezgodnem zavarovanju. Kot ena vodilnih svetovnih zavarovalnic lahko stranke zaščitimo in jim zagotovimo dodatno varnost in podporo v ključnih trenutkih njihovih življenj. Podjetji UniCredit in Allianz sta zavezani k nadaljnji rasti v srednji in vzhodni Evropi in veseli smo, da je podjetje UniCredit izbral Allianz kot ponudnika najboljših rešitev za svoje stranke. To partnerstvo vidimo kot potrditev naše uspešne strategije v Srednji in Vzhodni Evropi,« je povedal Petros Papanikolaou, regionalni direktor Allianz SE za srednjo in vzhodno Evropo.

»Partnerstvo bo še dodatno razširilo UniCreditovo ponudbo s celo vrsto produktov za življenjsko in neživljenjsko zavarovanje ter posebnimi storitvami za posameznike in mala podjetja zahvaljujoč našemu vodilnemu položaju, prepoznavnosti blagovne znamke ter zmogljivostim podjetja Allianz,« je izjavil Carlo Vivaldi, direktor oddelka za Srednjo in Vzhodno Evropo v UniCredit.

Srednja in vzhodna Evropa sta trga, ki v industriji zavarovanj v prihodnjih letih ponujata možnost za znatno rast. Stopnje penetracije so znatno nižje kot v zahodni Evropi, se pa pričakuje, da bo bančna varnost postala pomemben distribucijski kanal za zapolnitev te vrzeli v prihodnjih letih.

Tabela vseh kritij in zavarovalnih vsot, ki jih nudi Allianz zavarovanje osebnega premoženja

PREGLED_ZAVAROVALNIH_KRITIJ_ALLIANZ_MOJ_DOM PDF 367 kB Prenesi
Ali je moje zasebno premoženje zavarovano na dejansko ali na novo vrednost?

Allianz zavarovanje osebnega premoženja zavaruje samo na novo vrednost. V primeru uničenja zgradbe in/ali stanovanjskih premičnin bo zavarovalnica povrnila znesek, ki je enak novi vrednosti zavarovanih predmetov.

Zakaj je dobro zavarovati zasebno premoženje?

Vaš dom je vsak dan izpostavljen različnim situacijam, ki poleg neprijetnega presenečenja povzročijo tudi znatne nenačrtovane izdatke. Neželenih dogodkov, kot so počene cevi ali škoda zaradi vremena ali potresa in ki jih radi imenujemo »višja sila«, ni mogoče predvideti. Če dodamo še kraje ob vlomih ali vandalizem, ste precej izpostavljeni tveganjem, ki lahko resno ogrozijo vaš domači proračun.

Kaj pridobite z zavarovanjem?

Zavarovanje osebnega premoženja vam pomaga popraviti gradbeno škodo v vaši hiši, stanovanju ali apartmaju in povrne škodo za uničene stvari – od dokumentov in dekoracije do naprav ali tal.

Katere primere krije zavarovanje?

Izberite med tremi preprostimi paketi za zaščito svojega premoženja glede na to, ali želite le najosnovnejše zavarovanje ali vendarle želite popolno varnost in vso možno zaščito. Pri vsakem paketu je mogoče poskrbeti za dodatno zavarovanje v primeru potresa.

Kako do ugodnosti?

Dodatne popuste lahko pridobite, če sklenete zavarovalno polico za več let, v enem znesku plačate letno premijo ali se dogovorite za paket zavarovanj. Povprašajte o ugodnostih svojega zavarovalnega agenta, ki vam bo pomagal izbrati idealno zavarovanje za vas.

Splošni pogoji

Kaj storiti v primeru škodnega dogodka?

V primeru nastalega škodnega dogodka in dodatnih informacij kontaktirajte zavarovalnico.

Allianz zavarovalna podružnica Dimičeva 16, 1000 Ljubljana

Brezplačna telefonska številka
080 25 23

E-pošta za prijavo škode
skode@allianz-slovenija.si

E-pošta za več informacij
info@allianz-slovenija.si

Spletna stran
www.allianz-slovenija.si

Obvestilo
Zavarovalnica, s katero sklepate Zavarovanje osebnega premoženja, je Allianz zavarovalna podružnica, Dimičeva 16, 1000 Ljubljana, Slovenija. Zavarovanje trži UniCredit Banka Slovenija d. d., Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, ki pri tem nastopa kot zavarovalni zastopnik. Zavarovanje osebnega premoženja ni bančni produkt in ni vključen v sistem zajamčenih vlog, ki velja za depozite. V primeru nastanka zavarovalnega primera Allianz zavarovalna podružnica, Dimičeva 16, 1000 Ljubljana, Slovenija, odgovarja za vsa izplačila po zavarovalni pogodbi v višini zavarovalne vsote.
Spinning wheel animation

Loading