Dobrodošli v UniCredit Banka Slovenija d.d.

 

UniCredit Banka Slovenija d.d. na slovenski trg prinaša najboljše evropske prakse. Je del skupine UniCredit, uspešne vse evropske komercialne banke. Produkte in storitve oblikujemo v skladu s sodobnimi standardi in strankam nudimo 24/7 dostop do naših storitev.

 

O skupini UniCredit

 

UniCredit je enostavna, uspešna, vseevropska komercialna banka s povsem integriranim poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom. Svoji obsežni bazi strank omogoča dostop do edinstvene poslovne mreže v zahodni, srednji in vzhodni Evropi.

Z odličnim poznavanjem svojih strank ponujamo prave rešitve, ki združujejo različna področja poslovanja: poslovanje s podjetji in investicijsko bančništvo, komercialno bančništvo ter upravljanje premoženja.

Enako kot rešitve same je pomembna tudi pot do njih, zato pri svojem delu sledimo načelu etičnosti in spoštovanja.

Kot banka za vse, kar vam je pomembno z lokalnim in mednarodnim znanjem  podpiramo svoje stranke ter jim zagotavljamo edinstven dostop do produktov in storitev na 13 ključnih evropskih trgih.

Z razvejano mednarodno mrežo predstavništev in podružnic je UniCredit strankam na voljo v dodatnih 16 državah po svetu.

 

Profil skupine

Enostavna, uspešna vseevropska komercialna banka

V skladu z našo strategijo "ena banka, ena UniCredit" celotna Skupina na vseh trgih in poslovnih divizijah deluje kot ena ekipa, z namenom spreminjanja izzivov v priložnosti.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo