Dobrodošli v UniCredit Banka Slovenija d.d.

 

UniCredit Banka Slovenija d.d. na slovenski trg prinaša najboljše evropske prakse. Je del skupine UniCredit, uspešne vse-evropske komercialne banke. Produkte in storitve oblikujemo v skladu s sodobnimi standardi in strankam nudimo 24/7 dostop do naših storitev.

 

O skupini UniCredit

 

UniCredit je enostavna, uspešna, vseevropska komercialna banka, s povsem integriranim poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom, ki svoji obsežni bazi strank omogoča dostop do edinstvene poslovne mreže v zahodni, srednji in vzhodni Evropi. Z lokalnim in mednarodnim znanjem podpira svoje stranke ter jim zagotavlja edinstven dostop do vodilnih bank na svojih 13 ključnih evropskih trgih: v Italiji, Nemčiji, Avstriji, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, Češkem in Madžarskem ter v Romuniji, Rusiji, na Slovaškem, v Srbiji in Sloveniji. Z razvejano mednarodno mrežo predstavništev in podružnic je UniCredit strankam v pomoč v dodatnih 16 državah po svetu.

 

Profil skupine

Enostavna, uspešna vseevropska komercialna banka

V skladu z našo strategijo "ena banka, ena UniCredit" celotna Skupina na vseh trgih in poslovnih divizijah deluje kot ena ekipa, z namenom spreminjanja izzivov v priložnosti.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo