Dobrodošli v UniCredit Banka Slovenija d.d.

 

UniCredit Banka Slovenija d.d. na slovenski trg prinaša najboljše evropske prakse. Je del skupine UniCredit, uspešne vse-evropske komercialne banke. Produkte in storitve oblikujemo v skladu s sodobnimi standardi in strankam nudimo 24/7 dostop do naših storitev.

 

O skupini UniCredit

 

UniCredit je uspešna, vseevropska komercialna banka s povsem integriranim poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom. Obsežni in rastoči bazi strank omogočamo dostop do edinstvene poslovne mreže v zahodni, srednji in vzhodni Evropi.

Na potrebe naših strank odgovarjamo z naprednimi rešitvami, ki izvirajo iz sinergij med našimi poslovnimi divizijami: Poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom, Komercialnim bančništvom in Upravljanjem premoženja. Način, kako razvijamo in zagotavljamo naše storitve je ravno tako pomemben, kot storitve same, zato vse, kar delamo, sloni na naših dveh temeljnih vrednotah: Etičnost in spoštovanje.

Z osredotočenostjo ostati banka za vse, kar vam je pomembno, zagotavljamo lokalno znanje in mednarodne izkušnje, ki omogočajo dostop do vodilnih produktov in storitev na 13 ključnih trgih* v naši razvejani evropski bančni mreži. 

Preko mednarodne mreže predstavništev in poslovalnic, UniCredit služi strankam v še 18 državah drugod po svetu.

 

*Ob predpostavki popolne dekonsolidacije banke Yapi

Profil skupine

Enostavna, uspešna vseevropska komercialna banka

V skladu z našo strategijo "ena banka, ena UniCredit" celotna Skupina na vseh trgih in poslovnih divizijah deluje kot ena ekipa, z namenom spreminjanja izzivov v priložnosti.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo