Dobrodošli v UniCredit Banka Slovenija d.d.

 

UniCredit Banka Slovenija d.d. na slovenski trg prinaša najboljše evropske prakse. Je del skupine UniCredit, uspešne vse-evropske komercialne banke. Produkte in storitve oblikujemo v skladu s sodobnimi standardi in strankam nudimo 24/7 dostop do naših storitev.

 

O skupini UniCredit

 

UniCredit je in bo tudi v prihodnje enostavna, uspešna, vseevropska komercialna banka s povsem integriranim poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom. Obsežni bazi strank omogočamo dostop do edinstvene poslovne mreže v zahodni, srednji in vzhodni Evropi.

Na potrebe naših strank odgovarjamo z naprednimi rešitvami, ki izvirajo iz sinergij med našimi poslovnimi divizijami: Poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom, Komercialnim bančništvom in Upravljanjem premoženja. Način, kako razvijamo in zagotavljamo naše storitve je ravno tako pomemben, kot storitve same, zato vse, kar delamo, temelji na etičnosti in spoštovanju.

Z osredotočenostjo ostati banka za vse, kar vam je pomembno, zagotavljamo lokalno znanje in mednarodne izkušnje, ki omogočajo dostop do vodilnih produktov in storitev na 14 ključnih evropskih trgih v naši razvejani bančni mreži. 
S trajnostno rastjo poslovanja zagotavljamo, da UniCredit še naprej ostaja vseevropska zmagovalka. 

Profil skupine

Enostavna, uspešna vseevropska komercialna banka

V skladu z našo strategijo "ena banka, ena UniCredit" celotna Skupina na vseh trgih in poslovnih divizijah deluje kot ena ekipa, z namenom spreminjanja izzivov v priložnosti.

Opomba
Podatki z 31. marca 2018.

Poljska: UniCredit (»UCG«) je 8. decembra 2016 sklenila zavezujočo pogodbo z družbo PZU SA in PFR (Poljski razvojni sklad) za prodajo 32,8-odstotnega deleža v Bank Pekao (Poljska), istega dne je tudi objavila, da bo preostalih 7,3% prodala prek transakcije na trgu. V CEE diviziji je vključenih le 11 držav, v katerih Skupina posluje prek poslovalnic. V skladu s tem Azerbajdžan, Estonija, Latvija in Litva niso vključene v omenjen seznam.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo