Spoštovani,

 

v veliko čast mi je, da sem bil imenovan za glavnega izvršnega direktorja skupine UniCredit. Osebno si bom prizadeval, da v celoti uresničimo vlogo partnerja, kakršno pričakujete od svoje banke. 

V finančni industriji sem začel delovati pri svojih 25. letih. V vsem tem času sem spoznal številne plati sektorja, tako neposredno kot tudi skozi oči številnih vodij.  

Ta položaj sem prevzel, ker verjamem, da banke igrajo ključno vlogo v vsaki delujoči družbi. Prepričan sem, da je poslanstvo vsakega izmed nas in celotne ekipe več kot le zagotavljanje vrhunskih finančnih produktov ali izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Obstajamo, da vam pomagamo doseči, uspeti in živeti tako, kot si želite. Vložil bom vso svojo energijo, da vam to omogočimo.

Za vas želimo storiti in vam ponuditi več ter vam dati občutek, da ste več kot le stranka. Želim si, da se naše partnerstvo, ki smo ga zgradili na osnovi zaupanja, transparentnosti in medsebojnega spoštovanja, še okrepi. Predvsem pa, da smo vaša prva izbira, ko potrebujete finančnega partnerja.

Od moje zaveze za zmanjšanje kompleksnosti do izboljšanja tehnologije, nadaljnje digitalizacije ter opolnomočenja sodelavcev, ki v »prvi liniji« skrbijo za uresničevanje vaših potreb – z vsemi naštetimi aktivnostmi vas postavljamo v središče našega delovanja.

Prosim vas, da v času teh sprememb ostanete potrpežljivi. Vse ne bo preprosto in nekatere stvari bodo potrebovale čas, vendar ne skrbite, storil bom vse, kar je v moji moči, da bo transformacija potekala tako kot mora in kar se da hitro.  

Ključnega pomena pri uresničevanju vseh naših zavez bo povratna informacija o tem, kaj delamo dobro, in še pomembneje, na katerih področjih se lahko še izboljšamo, da izpolnimo vaša pričakovanja. Česar ne vemo, ne moremo spremeniti, zato vas prosim za sodelovanje, saj so vaše povratne informacije ključnega pomena.  

Zahvaljujem se vam za zaupanje in potrpežljivost, ki nam ju izkazujete zadnja leta. Prizadeval si bom, da nikoli ne boste obžalovali vaše odločitve in da bo vaše zaupanje nagrajeno.

 

Andrea

 

      Andrea Orcel

Glavni izvršni direktor

    UniCredit S.p.A.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo