Poti do banke

Bančnih storitev ne uporabljamo vsi na enak način. Ne glede na to ali uporabljate mobilno ali online banko, pokličete naš kontaktni center, uporabljate naše bankomate ali nas obiščete v poslovalnici, mi vam lahko ponudimo pot do banke, ki vam najbolj ustreza.

Mobilna banka GO!

Odlična in varna rešitev za urejanje osebnih financ na poti, 24 ur na dan. Na voljo za naprave Android, iOS in WindowsPhone. Občuten prihranek časa in denarja.

MOBILNA BANKA GO!

Online banka

Hitro in preprosto plačevanje, potrebujete le dostop do interneta. Pregled nad izvedenimi transakcijami za lažje upravljanje osebnih financ in nastavitev varčevalnih ciljev.

ONLINE BANKA

Kontaktni center

Pokličite nas na telefonsko številko 080 88 00 od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro ter v soboto med 8. in 14. uro ali nam posredujte sporočilo preko spletnega obrazca.

Poslovalnice

26 poslovalnic v Sloveniji. Oglejte si lokacije.

Bankomati

Kartico BA Maestro lahko uporabljate na več kot 30 milijonih prodajnih mest po svetu in brezplačno dvigujete gotovino na vseh bankomatih skupine UniCredit (na 20.000 bankomatih v 17 državah).

Na večfunkcijskih bankomatih UniCredit Bank lahko z BA Maestro opravljate storitve, kot sta polog gotovine ali plačevanje položnic 24 ur na dan - vsak dan v tednu.

O BANKOMATIH

Varnostni SMS

Z varnostnim SMS sporočilom vas bomo obveščali o transakcijah (plačilih, dvigih,...) izvedenih z vašimi plačilnimi karticami. Varnostno SMS sporočilo je namenjeno vsem imetnikom kartic (Maestro, MasterCard, Visa), ki si želite večje varnosti in preglednosti nad poslovanjem z njimi.

VARNOSTNI SMS

Naročite povratni klic

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Please, click the reCAPTCHA checkbox before submit the form.
Mobilna banka GO!
Mobilna banka GO!

Aplikacija za telefone z operacijskimi sistemi AndroidiOS in
WindowsPhone.

ZANIMA ME


ali ali
Spinning wheel animation

Loading