Sprememba splošnih pogojev

Skladno s 85. členom Zakona o plačilnih storitvah in sistemih vas obveščamo, da bomo v UniCredit Banka Slovenija d. d. spremenili Splošne pogoje poslovanja s karticami za potrošnike.

Spremembe Splošnih pogojev poslovanja s karticami za potrošnike, ki bodo stopile v veljavo z dnem 01. 01. 2022, se nahajajo v naslednjih točkah:

  • Posebne značilnosti plačilne kartice Mastercard z odloženim plačilom
  • Plačilo na obroke s plačilno kartico Mastercard z odloženim plačilom
  • Posebne značilnosti kartice Visa

Sprememba je vezana na način poravnave obveznosti po karticah.

Splošne pogoje poslovanja s karticami za potrošnike najdete na tej povezavi. Nove splošne pogoje, ki stopijo v veljavo z dnem 01. 01. 2022 si lahko nadrobno ogledate tukaj.

Spremembe Splošnih pogojev poslovanja s karticami za potrošnike, ki bodo stopile v veljavo z dnem 01. 03. 2022, se nahajajo v naslednjih poglavjih:

  • IV. Izdaja kartice, 8. točka
  • VIII. Obveščanje, 2. točka
  • XII. Prenehanje pravice uporabe kartice, 11. točka

Vse tri točke se nanašajo na pošiljanje kartice ali drugih s karticami povezanih dokumentov na naslov imetnika kartice. Doslej je bilo navedeno, da se npr. kartica pošlje na zadnji znani naslov imetnika kartice, ki ga ima banka v svoji evidenci. Slednje smo razširili z informacijo o tem, kateri naslov se pri pošiljanju kartice upošteva.

Splošne pogoje poslovanja s karticami za potrošnike najdete na tej povezavi. Nove splošne pogoje, ki stopijo v veljavo z dnem 01. 03. 2022 si lahko nadrobno ogledate tukaj.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo