Poslovalnice UniCredit Bank ponovno poslujejo po običajnem delovnem času

V poslovalnicah UniCredit Bank smo vam od 4. januarja 2021 ponovno na voljo po običajnem delovnem času.

 

Vse poslovalnice (z izjemo Murske Sobote):

Ponedeljek – petek

8:30 – 12:00

14:00 – 16:30

Poslovalnica Murska Sobota

8:00 – 12:00

14:00 – 16:00

 

V skrbi za zagotavljanje vaše varnosti in varnosti zaposlenih ter v izogib čakalnim vrstam vas prosimo, da si pred obiskom poslovalnice rezervirate termin za sestanek na brezplačni telefonski številki 080 88 00.

Prosimo vas, da upoštevate varnostna navodila in si pred vstopom v poslovalnico temeljito razkužite roke, nadenete zaščitno masko in spoštujete varnostno razdaljo vsaj 1,5 m.

Aktivno si prizadevamo ponuditi celoten nabor bančnih produktov in storitev tudi na daljavo preko digitalnih kanalov. Naše stranke lahko pridobijo vse potrebne informacije o produktih in storitvah ter opravijo večji del bančnih storitev na enostaven, hiter in varen način preko naslednjih digitalnih kanalov: Online banke, Mobilne banke GO! in bankomatov.

NOVE FUNKCIONALNOSTI ONLINE BANKE

V času epidemije strankam omogočamo opravljanje večine bančnega poslovanja in naročilo novih storitev brez obiska poslovalnice. Nabor funkcionalnosti v naši Online banki smo povečali, da bi lahko na enostaven način uporabljali najbolj aktualne storitve kot so:

  • naročilo, odobritev in sprememba izrednega limita na TRR v višini do 5.000 EUR,
  • naročilo nove kartice VISA ali Mastercard ter sprememba limita na kartici,
  • aktivacija Mobilne banke GO!,
  • oddaja zahtevka za vklop, spremembo ali ukinitev varnostnega SMS sporočila za kartico,
  • vloga za sklenitev Fleksi depozita,
  • posodabljanje osebnih podatkov in dokumentacije.

OBISK POSLOVALNICE V NUJNIH PRIMERIH

Če storitve ne morejo opraviti preko digitalnih kanalov, stranke, z namenom zagotavljanja njihove lastne varnosti in varnosti naših zaposlenih ter v izogib čakalnim vrstam, prosimo, da si pred obiskom poslovalnice rezervirajo termin za sestanek na brezplačni telefonski številki 080 88 00.

Več na www.unicreditbank.si/ostanidoma.

UniCredit Bank bo še naprej aktivno spremljala razmere, vedno delovala v najboljšem interesu vseh vpletenih in se ravnala po načelu: Naredi, kar je prav! 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo