Spremenjen delovni čas poslovalnic

Z namenom preprečevanja možnosti širjenja okužb spreminjamo delovni čas vseh naših poslovalnic. Od srede, 4. 11. 2020, do nadaljnjega bodo odprte vsak delovnik med 08.30 in 13. uro. Izjema je poslovalnica v Murski Soboti, ki bo odprta med 8. in 13. uro. Če storitve ne morejo opraviti preko digitalnih kanalov, stranke prosimo, da si pred obiskom poslovalnice rezervirajo termin za sestanek na brezplačni telefonski številki 080 88 00.

Zdravje in dobro počutje zaposlenih in strank ostajata ključni prioriteti UniCredit Bank. Z namenom preprečevanja možnosti širjenja okužb spreminjamo delovni čas vseh naših poslovalnic. Od srede, 4. 11. 2020, do nadaljnjega bodo odprte vsak delovnik med 08.30 in 13. uro. Izjema je poslovalnica v Murski Soboti, ki bo odprta med 8. in 13. uro.

Aktivno si prizadevamo ponuditi celoten nabor bančnih produktov in storitev tudi na daljavo preko digitalnih kanalov. Naše stranke lahko pridobijo vse potrebne informacije o produktih in storitvah ter opravijo večji del bančnih storitev na enostaven, hiter in varen način preko naslednjih digitalnih kanalov: Online banke, Mobilne banke GO! in bankomatov.

NOVE FUNKCIONALNOSTI ONLINE BANKE

V času epidemije strankam omogočamo opravljanje večine bančnega poslovanja in naročilo novih storitev brez obiska poslovalnice. Nabor funkcionalnosti v naši Online banki smo povečali, da bi lahko na enostaven način uporabljali najbolj aktualne storitve kot so:

  • naročilo, odobritev in sprememba izrednega limita na TRR v višini do 5.000 EUR,
  • naročilo nove kartice VISA ali Mastercard ter sprememba limita na kartici,
  • aktivacija Mobilne banke GO!,
  • oddaja zahtevka za vklop, spremembo ali ukinitev varnostnega SMS sporočila za kartico,
  • vloga za sklenitev Fleksi depozita,
  • posodabljanje osebnih podatkov in dokumentacije.

OBISK POSLOVALNICE V NUJNIH PRIMERIH

Če storitve ne morejo opraviti preko digitalnih kanalov, stranke, z namenom zagotavljanja njihove lastne varnosti in varnosti naših zaposlenih ter v izogib čakalnim vrstam, prosimo, da si pred obiskom poslovalnice rezervirajo termin za sestanek na brezplačni telefonski številki 080 88 00.

Več na www.unicreditbank.si/ostanidoma.

UniCredit Bank bo še naprej aktivno spremljala razmere, vedno delovala v najboljšem interesu vseh vpletenih in se ravnala po načelu: Naredi, kar je prav! 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo