Vzajemni skladi Pioneer Investments Austria

Začetki družbe Pioneer Investments Austria segajo v leto 1956. Vse od tedaj so ena od treh največjih družb za upravljanje vzajemnih skladov v Avstriji.

Vzajemni skladi Pioneer Investment Austria GmbH, a company of the Amundi group

Začetki družbe Pioneer Investment Austria GmbH, a company of the Amundi group segajo v leto 1956. Vse od tedaj so ena od treh največjih družb za upravljanje vzajemnih skladov v Avstriji.

Ime sklada Vrsta Datum VEP (v €) Danes Letos 1 leto 3 leta 5 let

O družbi Pioneer Investment Austria GmbH, a company of the Amundi group

Začetki Pioneer Investment Austria GmbH, a company of the Amundi group segajo v leto 1956, ko je Creditanstalt ustanovil prvo investicijsko družbo v Avstriji pod imenom „Österreichische Investment Gesellschaft” (ÖIG). V juniju 1998 se je ÖIG združila z investicijsko družbo Bank Austria, ta pa je bila leta 2006 prevzeta s strani upravljalske družbe s skoraj 90 letno tradicijo Pionner Investments in preimenovana v Pioneer Investments Austria. Z 20 milijard evrov sredstvi v upravljanju in tržnim deležem 13% (podatki iz konca decembra 2010), sodi Pioneer Investment Austria GmbH, a company of the Amundi group med tri največje in najuspešnejše družbe za upravljanje v Avstriji.

Želim se pogovoriti o naložbi Želim na posvet

Naročite povratni klic

Poklicali vas bomo. Posredujte nam svoje ime, kontaktni telefon in e-poštni naslov.

Please, click the reCAPTCHA checkbox before submit the form.
Spinning wheel animation

Loading