S kartico Mastercard

plačujem na obroke.

Mastercard obročna plačila.

  • Nakupi nad 50 EUR na do 24 obrokov

  • Število obrokov določite preko SMS sporočila

  • Obročni nakupi možni na spletnih in fizičnih prodajnih mestih

Z Mastercard kartico lahko svoje nakupe nad 50 EUR poravnate na do 24 obrokov. Potrebujete le vklopljeno storitev Varnostno SMS sporočilo*. Po opravljenem plačilu z Mastercard kartico boste prejeli SMS sporočilo z osnovnimi informacijami ter možnim številom obrokov. Z odgovorom na SMS sporočilo nam sporočite želeno število obrokov.

Oglejte si kratko predstavitev nakupovanja na obroke.

Nakup na 24 obrokov

Nakupujte na obroke brez obresti in brez dodatne dokumentacije.

Obroki prek SMS sporočil

Nakup lahko v roku 1 ure po plačilu nakupa diskretno razdelite na obroke preko SMS sporočila.

Na vseh prodajnih mestih

Na obroke lahko nakupujete na vseh prodajnih mestih, tako doma kot v tujini, kot tudi preko spleta.

  • Minimalni znesek posameznega obroka znaša 25 EUR.
  • Nadomestilo za vsak obrok znaša 1,80 EUR, ne glede na znesek obroka.
  • Plačilo obroka se izvede skupaj s preostalo porabo po kartici samodejno iz vašega transakcijskega računa.

Že imate kreditno kartico Mastercard in bi želeli koristiti plačilo na obroke?

VSE, KAR POTREBUJETE ZA OBROČNA ODPLAČILA, JE VKLOPLJENA STORITEV VARNOSTNO SMS SPOROČILO.

 

*Varnostno SMS sporočilo je brezplačno za imetnike paketov Brezmejni in Premium za vse kartice, tako za debetno kot za kreditne kartice, zato aktivacija te storitve ne predstavlja nobenega dodatnega stroška. Za imetnike bančnega paketa Aktivni je storitev brez mesečne naročnine na voljo za debetno in eno kreditno kartico. Za imetnike bančnih paketov Sproščeni, Osnovni, Sodobni, Start in Brezskrbni je storitev brez mesečne naročnine na voljo za debetno kartico. Nadomestilo za uporabo storitve Varnostno SMS sporočilo se v drugih paketih zaračuna skladno z vsakokrat veljavno Tarifo plačil za posle s prebivalstvom, malimi podjetji, samostojnimi podjetniki in osebami svobodnih poklicev, ki je na voljo v poslovnih enotah banke in na spletni strani banke. Mesečni strošek je za vse pakete enak. 

Pri paketih, ki imajo storitev »Varnostno SMS sporočilo« brezplačno vključeno, je aktivacija obvezna v skladu z VII. členom Splošnih pogojev poslovanja s karticami za potrošnike.

 

Storitev Varnostno SMS sporočilo si lahko uredite takoj ob naročilu kartice oziroma jo aktivirate v vaši Online banki ali ob obisku najbližje poslovalnice UniCredit Bank.

 

LASTNOSTI KARTICE

AVTOMATSKO PORAVNAVANJE PORABE

Vaša poraba na kartici bo vključno z obroki, ki zapadejo v plačilo v tekočem mesecu, avtomatsko poravnana 1x mesečno na izbrani dan (8., 18. ali 28. dan v mesecu) iz vašega transakcijskega računa.

DENAR VEDNO PRI ROKI

Varno brezgotovinsko poslovanje. Sredstva (odobreni limit) na vaši kartici so vam vedno na razpolago. Uporaba kartice zmanjšuje razpoložljiv limit na kartici, vendar vam je z vsakim poplačilom  razpoložljiv limit ponovno na voljo.

VARNO SPLETNO NAKUPOVANJE S 3D SECURE SPLETNIMI PLAČILI

Kartica vam omogoča varno in brezskrbno spletno nakupovanje. Na spletnih prodajnih mestih z oznako MasterCard SecureCode ali Mastercard ID Check boste na vaš mobilni telefon prejeli potisno sporočilo za potrditev spletnega nakupa. Klik na potisno sporočilo vas preusmeri v mobilno banko, kjer si ogledate podrobnosti plačila. Spletni nakup boste nato potrdili z uporabo prstnega odtisa ali PIN kode.  

POVSOD IN BREZSKRBNO

Kartico lahko uporabljate na več kot 30 milijonih prodajnih mest in dvignete gotovino na več kot 2 milijonih bankomatov povsod po svetu. Naročite se na storitev Varnostno SMS sporočilo in bodite obveščeni o transakcijah, opravljenih z vašo kartico. Tako boste vedno prepričani, da z njo poslujete samo vi.

ENOSTAVNO IN PREGLEDNO

Svojo porabo na kartici lahko dnevno spremljate v aplikaciji Mobilna banka GO! ter v vaši spletni banki Online banka.

Še nimate Mastercard kartice?

V KOLIKOR ŠE NISTE IMETNIK KARTICE MASTERCARD, JO LAHKO NAROČITE V ONLINE BANKI ALI PA SE OGLASITE V ENI IZMED NAŠIH POSLOVALNIC.

Naročite v Online banki

Prijavite se v svojo Online banko. V meniju Krediti in kartice izberite Naroči novo kartico, nato pa Naročilo brezstične Mastercard kartice. Izpolnite obrazec in ga podpišite ter pošljite z mobilnim ali fizičnim žetonom.

Naročite se na sestanek

Za naročilo Mastercard kartice se lahko oglasite v katerikoli poslovalnici UniCredit Bank.

Končno odločitev o izdaji plačilne kartice Mastercard in o znesku mesečnega limita porabe na plačilni kartici Mastercard sprejme banka. Banka si pridržuje pravico zavrniti izdajo plačilne kartice Mastercard in/ali odobriti nižji znesek mesečnega limita porabe na plačilni kartici Mastercard od želenega.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo