Ukinitev storitve Asistenca na domu in Asistenca na cesti

Spoštovani.

V UniCredit Banka Slovenija d.d. smo vam v sodelovanju z ERGO Zavarovalnico, podružnico v Sloveniji, v okviru izbranega bančnega paketa zagotavljali tudi povsem brezplačno zavarovanje, asistenco na domu in cesti.

Ker bo ERGO Zavarovalnica, podružnica v Sloveniji, prenehala s trženjem zavarovalnih produktov, vas obveščamo, da vam brezplačne asistence v okviru vašega izbranega bančnega paketa od 1. maja 2020 ne bomo mogli več nuditi.

Ob tem vam sporočamo, da vse ostale ugodnosti v okviru vašega izbranega bančnega paketa ostajajo nespremenjene in pri dnevnem poslovanju ni sprememb. Sprememba vsebine paketa, umik ERGO asistence na domu in cesti, bo nastopila s 1. majem 2020.

V kolikor s spremembo vsebine paketa ne soglašate, lahko obstoječi bančni paket prekličete in nas o tem obvezno pisno obvestite do vključno 30. aprila 2020 na naslov: UniCredit Banka Slovenija d.d., Šmartinska 140, 1000 Ljubljana, s pripisom »Umik asistence«. Na podlagi vaše zahteve vam bomo ukinili vaš izbrani bančni paket in omogočili ločeno uporabo transakcijskega računa in ostalih storitev, ki jih uporabljate, ter vam le-te pričeli zaračunavati v skladu z veljavnim Sklepom o tarifi plačil za posle s prebivalstvom. Če do zgoraj navedenega datuma ne prejmemo vašega pisnega obvestila o preklicu bančnega paketa, se šteje, da s spremembo vsebine izrecno soglašate in ste seznanjeni, da kot imetnik izbranega bančnega paketa niste več upravičeni do uveljavljanja asistence na domu in asistence na cesti, ki smo vam jo nudili v sodelovanju z ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji.

Do izteka sodelovanja z ERGO Zavarovalnico lahko v primeru nastanka škodnega dogodka do vključno 30. aprila 2020 do 24:00 še vedno nemoteno uveljavljate pravice iz asistence. Od 1. maja 2020 od 00.00 pa ugodnost ne bo več na voljo v vašem izbranem bančnem paketu in posledično tudi uveljavljanje nastale škode po tem datumu ne bo več mogoče.

Splošni pogoji so objavljeni na spletni strani banke.

Za vsa vprašanja, vezana na spremembo vsebine bančnega paketa, kot tudi ostalih vprašanj, smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 88 00 vsak delovnik med 8. in 18. uro .

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

UniCredit Banka Slovenija d.d.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo